У Києві скасовують аварійні і повертають планові вимкнення світла – директор Yasno

У Києві з 12:00 11 листопада повертають планові погодинні графіки обмеження подачі електроенергії після того, як вранці були застосовані аварійні – через нічні обстріли російськими військовими енергетичної інфраструктури, повідомив генеральний директор компанії Yasno Сергій Коваленко.

«З 12:00 по місту входимо в графіки. Подякуйте магам-енергетикам, які на кожній ділянці роблять свою роботу», – написав він у фейсбуці.

Читайте також: Російські війська вдарили по об’єкту інфраструктури Вінниччини – голова області

Напередодні в компанії «Укренерго» заявили, що 11 листопада по всій Україні плануються відключення електропостачання, найбільше обмежень буде у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській областях.

Останнім часом Росія посилила атаки на об’єкти критичної інфраструктури, зокрема, енергетичні. За даними влади, через російські обстріли в Україні «серйозно пошкоджено» близько 40% енергетичної інфраструктури. Через це періодично вимикають електроенергію.

У Росії удари по українській критичні інфраструктурі пояснили «військовим потенціалом». Київ каже, що Москва розписалася «у воєнних злочинах, а також геноциді».​

Previous post У Мелітополі партизани намагалися підірвати чергового колаборанта – що відомо
Next post Вадим Гутцайт: cпорт і Україна – це світові тренди

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *