США знімають із консервації танки M1A1 Abrams

США знімають із консервації танки M1A1 Abrams

Фото: armyrecognition.com

Скільки танків мають повернути до ладу, не повідомляється

Наразі танки відправили на ремонтну базу Anniston для подальшого відновлення та модернізації.


 


У США знімають із консервації кілька десятків танків M1A1 Abrams, які у 2021 році були зняті з озброєння Корпусу морської піхоти, повідомляє Army Recognition.


 


Потяги з танками попрямували на ремонтну базу Anniston для подальшого відновлення та модернізації. Корпус морської піхоти США мав 400 танків M1A1 Abrams. Останні танки цього типу були зняті з озброєння у межах структурної реформи американської морської піхоти.


 


Скільки всього списаних M1A1 Abrams морської піхоти повинні повернути в дію, не повідомляється. Тільки відомо, що ці танки американці хочуть модернізувати у версію M1A2 SEP V3.


 


Модернізовані танки може одержати Польща. У липні 2022 року Пентагон пообіцяв полякам передати 116 вживаних M1A1 Abrams як компенсацію за передачу ЗСУ майже 250 радянських танків Т-72.


 


За даними The Military Balance, до кінця минулого року збройні сили США мали в строю майже 2500 танків M1A1 Abrams різних модифікацій і ще більше 3700 машин цього типу на зберіганні.


 


 

Нагадаємо, General Dynamics показала танк із штучним інтелектом. Завдяки штучному інтелекту танком можна буде користуватися повністю в “безпілотному” режимі.


 


 


 


 

Previous post ЄС та Британія бойкотуватимуть виступи Росії на саміті G20 – ЗМІ
Next post США позбавили Росію статусу країни з ринковою економікою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *