До розробки методики моніторингу тилового забезпечення армії залучать іноземних партнерів – міністр оборони – новини на УНН

КИЇВ. 25 січня. УНН. Планується розробка нової методики моніторингу тилового забезпечення армії. Про це за результатами участі у засіданні парламентських комітетів повідомив міністр оборони України Олексій Рєзніков. УНН з посиланням на повідомлення міністра у Фейсбук.

Цитата

«На засіданні антикорупційного комітету ми домовилися із Рахунковою палатою ВРУ, що вона звернеться до партнерських контрольних установ за кордоном. Мета – спільно створити методику, яка допоможе прозорим та зрозумілим для наших партнерів способом організувати моніторинг та перевірки тилового забезпечення, а також забезпечення зброєю. Щоби партнери автоматично сприймали результати таких перевірок», – повідомив міністр.

Він повідомив, що зараз уже запроваджено «натовську логістичну програму Logfas і розроблено західними партнерами ВО «Коровай» для формування прозорим способом потреб ЗСУ».

«Ми невпинно рухатимемося, щоб підтримувати високий рівень взаємної довіри з нашими партнерами. Адже від цього залежить, зокрема, постачання зброї та загальна стійкість нашої оборони», – додав міністр.

Крім того, Резніков повідомив, що підтримав ідею нардепів про більшу прозорість закупівель в оборонці, проте з урахуванням небезпеки розкриття чутливої ​​для ЗСУ інформації. Він зазначив, що кошти платників податків мають працювати на оборону із максимальною ефективністю.

Міністр також повідомив, що ведуться напрацювання заміни системи вибору харчування за системою каталогів на систему меню, яка суттєво знизить корупційні ризики.

Previous post “Дякую, Олафе Шольц. Разом ми сильніші”. Прем’єри Польщі та Великобританії похвалили ФРН за рішення щодо танків Leopard для України
Next post Більше половини українців вважають, що події в Україні розвиваються позитивно – опитування