Став відомий склад збірної України з біатлону на наступний сезон

Став відомий склад збірної України з біатлону на наступний сезон

Фото: Getty Images

Наступного сезону вболівальники не побачать на трасі сестер Семеренко

В українській команді лижників, які стріляють, стануться значні зміни через війну.


 


Без натуралізованих росіян та сестер Семеренко. Збірна України з біатлону оголосила склад наступного сезону. Старт підготовки заплановано вже на кінець травня.


 


І на сьогодні залишається відкритим питання про головного тренера жіночої команди. Місце залишилося вакантним після того, як словенський фахівець Урош Велепець, який працював в Україні минулого сезону, вирішив переїхати до Німеччини.


 

Як повідомляє biathlon.com.ua, на сьогодні рішення ще не знайдено. Очікується, що ім’я нового наставника назвуть наступного тижня і, швидше за все, це буде український фахівець.


 


Натомість відомі імена спортсменок, головної команди. Через війну та зменшене фінансування список обмежили шістьма іменами у чоловіків та жінок. На перший збір дівчат відправляться: Юлія Джима, Олена Білосюк, Дар’я Блашко, Ірина Петренко, Анастасія Меркушина та Юлія Журавок.


 


У чоловіків відомі імена п’яти біатлоністів: Дмитро Підручний, Антон Дудченко, Богдан Цимбал, Артем Пріма, Тарас Лесюк. На шосте претендують Денис Насико та Артем Тищенко.


 


У тренерському штабі чоловічої команди без змін: Юрай Санітра продовжить тренувати збірну, а до його штабу, як і попереднього сезону, увійдуть Олексій Кравченко та Роман Пріма.


 


 


 

Previous post Презентація Samsung: онлайн-трансляція – Korrespondent.net
Next post Експерт розповіла, як зберегти стійку психіку під час війни

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *