Бельгія та Німеччина їдуть додому. Підсумки 13 дня ЧС

Бельгія та Німеччина їдуть додому. Підсумки 13 дня ЧС

Германия на втором чемпионате мира подряд не может выйти из группы

Чемпіонат світу продовжує дарувати сенсації. Дві європейські топ-збірні Німеччина та Бельгія не змогли пробитися до плей-офф, а іспанці програли Японії.


Чемпіонат світу продовжує дарувати сенсацію. Дві європейські топ-збірні Німеччина та Бельгія не змогли пробитися до плей-офф, а іспанці програли Японії.


 


Японія сильніша за Іспанію, Марокко виграла групу, а німці та бельгійці вилетіли. Чемпіонат світу 2022 у Катарі багатий на сенсації.


 


Гаряча розв’язка


 


Матчі Японія – Іспанія та Коста-Ріка – Німеччина розпочалися досить буденно. Фаворити забили по голу. Але потім японці та костариканці зуміли вийти вперед. І якщо Німеччина таки дотиснула свого суперника, то Японія довела гру з Іспанією до перемоги і виграла групу. Найбільше постраждали від цього, власне, саме німці, які залишилися за бортом турніру.


 


Виходить, що Японія у групі обіграла і Німеччину та Іспанію. Чи це був хитрий план Луїса Енріке, як не вийти в ¼ фіналу на Бразилію, посівши у групі друге місце, і отримавши легшу сітку?


 


Бельгія out


 


Власне ця сітка може бути легшою через те, що в 1/8 іспанці вийшли на збірну Марокко. У групі з Хорватією та Бельгією саме марокканці стали першими.


 



 


Бельгії для виходу в плей-офф була потрібна лише перемога над Хорватією, але проти був Ромелу Лукаку, який запоров кілька вірних моментів, потім розбив лаву запасних і розплакався.

Previous post Італія має намір продовжити постачати зброю Україні
Next post Росія готувалася до “чисток” в Україні – RUSI

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *