Ребров є основним кандидатом на посаду тренера національної збірної України з футболу – УАФ

“Комітет національних збірних команд УАФ проводить велику роботу з кандидатами. Так, ми спілкуємось із Сергієм Ребровим, маємо спільне бачення гри наших збірних. Нам імпонує, що він може привести в наш футбол іспанську модель з іспанськими фахівцями. Це стосується гри не лише національної збірної”. , але і молодіжної та юнацьких. Я впевнений, що це стратегічний і дуже далекоглядний крок”, – сказав він.

Президент УАФ закликав “всіх трохи почекати”, тому що Ребров має чинний контракт із клубом.

“Ми всі дуже хотіли б оголосити якесь рішення. Але є правила, є контракт, Сергію Станіславовичу треба його виконувати. Я впевнений, що він зараз зосереджений на роботі у своєму клубі. Через деякий час, впевнений, ми все це оголосимо”, – пояснив Павелко.

Він уникнув прямої відповіді на запитання, “хто поведе збірну України на поєдинок відбору Євро-2024 проти Англії, який відбудеться 26 березня”.

“Це дуже важлива стартова гра. Ми маємо стратегічне бачення для того, щоб тренерський штаб міг провести тектонічну роботу з кількома поколіннями гравців. Ми могли б побудувати ту стратегічну модель, яка дасть нашій збірній зіграти не лише 26 березня на «Уемблі», але і на ЧС-2030, коли ми всі очікуємо домашнього чемпіонату світу”, – сказав Павелко.

За його словами, “прораховуються усі варіанти”.

контекст:

До 2023 року головним тренером футбольної збірної України був Олександр Петраков, контракт із ним закінчився 1 січня. 14 січня Петраков став головним тренером збірної Вірменії.

Ребра є головним тренером “Аль-Айну” з 2021 року. Під його керівництвом команда зробила “золотий дубль” – виграла чемпіонат та Кубок ОАЕ.

Реброву 48 років, у своїй кар’єрі гравця він виступав за донецький “Шахтар”, київське “Динамо”, англійські “Тоттенхем Хотспур” та “Вест Хем”, турецький “Фенербахче”, російський “Рубін”. Був гравцем національної збірної України.

Тренував Ребров команди “Динамо” (Київ), “Аль-Ахлі” (Саудівська Аравія). Останнім клубом Реброва був “Ференцварош” із Угорщини, за три роки українець тричі приводив колектив до чемпіонства у чемпіонаті цієї країни.

Previous post привід для занепокоєння: мешканці Херсонщини чекають на підступність ворога у моменти, коли немає обстрілів — Ексклюзив ТСН — tsn.ua
Next post полковник СБУ повідомив, як ворог готується до наступу — tsn.ua