Новий командувач військами Росії в Україні герасимів розпочав тур, щоб покращити дисципліну в армії – британська розвідка – новини на УНН

КИЇВ. 23 січня. УНН. Начальник генерального штабу Росії та новопризначений головнокомандувач війною в Україні генерал валерій герасимів, ймовірно, почав свій тур із прагнення покращити повсякденну дисципліну розгорнутих військ. Проте його заходи зустріли зі скептичними коментарями. Про це пише УННпосилаючись на останній звіт розвідка міністерства оборони Великобританії.

Цитата

“З тих пір, як він (герасимів – ред.) прийняв командування, офіцери намагалися подолати нестандартну форму, переміщення цивільними транспортними засобами, використання мобільних телефонів та носіння нестандартних стрижок. Заходи зустріли зі скептичними відгуками. Проте найбільше глузувань викликали спроби покращити рівень гоління. військ”, – йдеться у повідомленні.

Подробиці

Окупантська влада так званої “днр” заявила, що пріоритет щодо покращення дисципліни є “фарсом, який перешкоджатиме процесу знищення ворога”, повідомили розвідники. У свою чергу глава чвк “вагнера” ​​євгеній пригожин розкритикував військове керівництво, заявивши, що “війна – час активних і мужніх, а не гладко поголених”.

За даними МО Великобританії, російські сили продовжують переживати оперативний застій та значні втрати у війні в Україні. Те, що герасимів віддає перевагу переважно незначним нормативним актам, ймовірно, підтвердить побоювання багатьох його критиків у Росії, додають розвідники.

Зазначається, що Герасімова, як і міністра оборони Сергія Шойгу, все частіше сприймають як “байдужого і зосередженого на зовнішньому вигляді, а не на суті”.

Нагадаємо

Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) відзначили, що міноборони і генштаб Росії на чолі з Сергієм Шойгою і генералом армії Валерія Герасимова, відповідно, зосередили свою увагу на мобілізації російських резервістів і призовників і створення умов для підвищення ефективності дій регулярних російських збройних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якою є функція пригожину в Росії і про що свідчить його конфлікт з герасимовим – розповів політолог

Previous post яка ситуація у регіонах станом на 23 січня 2023 — tsn.ua
Next post Наступний етап війни в Україні буде вкрай жорстоким