Сила маленьких кроків: разом із “Flint”, “Chipster’s”, “Сан Санич” та “Big Bob” до великої Перемоги – новини на УНН

КИЇВ. 23 січня. УНН. Взявши участь у новій соціальній ініціативі від українських снеків, ти можеш приєднатися до збирання коштів на рації нашим захисникам. УНН.

Подробиці

Банк ініціативи становить 20 000 375 грн, з яких перший мільйон на рації вже зібрано завдяки споживачам та снекам. То як саме допомогти нашим військовим на фронті? Все дуже просто:

1. Шукай у магазинах упаковки “Flint”, “Chipster’s”, “Сан Санич”, “Big Bob” з позначкою “Героям на зв’язок”.

2. Усередині пачки знайди фішку.

3. Заходь на https://dobro.snack.in.ua/ та реєструй код з фішки (також на сайті доступне посилання на бот у Телеграмі або Вайбері для реєстрації).

4. Отримай 5 грн та надсилай їх одним кліком на рації Захисникам або на свій мобільний рахунок. Звичайно, вирішувати саме тобі, але пам’ятай, що Героям дуже потрібна наша допомога!

Долучитися до таких ініціатив зараз надзвичайно важливо. А в нашій ситуації ще й неймовірно смачно.

Що стосується причини збору – придбання рацій: на фронті вони ох як потрібні. Часто вони стають не просто засобом зв’язку, а й потужною зброєю та справжнім порятунком. Завдяки їм Захисники оперативно передають дані, корегують артилерію та координують свої дії.

До речі, ініціатива підтримки наших Героїв вже не перша для “Star Brands” – групи компаній, що об’єднує українські снекові бренди. Як соціально відповідальний бізнес вона з першого дня війни допомагає ЗСУ. Star Brands пишається, що є українським бізнесом, сповідує українські цінності та підтримує економіку країни. Як і кожен із нас, адже навіть невеликі, але спільні кроки прокладають шлях до спільної мрії – жити у вільній мирній державі.

Українці вже не раз дивували світ своєю згуртованістю та готовністю допомагати Захисникам захищати Батьківщину. Причому діємо ми завжди швидко та без зайвих слів: бачимо запит на потреби ЗСУ – і за короткий термін разом збираємо необхідні кошти. Робимо це через волонтерів, благодійні фонди чи соціальні ініціативи, запропоновані бізнесом.

Так що шукай акційні пачки зі снеками “Flint”, “Chipster’s”, “Сан Санич”, “Big Bob”, насолоджуйся смаком, допомагай ЗСУ та поділися з друзями цією чудовою ініціативою!

Previous post Продають послугу, а не товар: постачальник продуктів для Міноборони пояснив ціни “скандальних” закупівель – новини на УНН
Next post Нечесна закупівля продуктів для ЗСУ і хабарі за генератори