У YASNO розповіли, як відбувається розподіл електроенергії у Києві – новини на УНН

КИЇВ. 23 січня. УНН. Генеральний директор енергетичної компанії YASNO Сергій Коваленко пояснив, як відбувається розподіл електроенергії у Києві. УНН.

Цитата

“Сьогодні працювали у графіках. На завтра ще чекаємо на обмеження. Трохи пізніше. У соцмережах тема рівномірності відключень завжди обговорювалася дуже швидко. І я як фанат цифр, хочу поділитись з вами даними роботи мереж у Києві ДТЕК Київські електромережі. Щоденно НЕК Укренерго доводить обмеження обсягів електроенергії до операторів систем розподілу кожної області. Далі ЗРР мають рівномірно розподілити електроенергію для споживачів”, – зазначив Коваленко.

Він додав, що у Києві всі споживачі (за винятком критичної інфраструктури) розподілені за трьома групами.

“Це ми бачимо у графіках стабілізаційних відключень. Далі кожна група розбита на 10 підгруп чи груп ліній. І групи, і підгрупи формуються відповідно до потужності, а не кількості будинків. На кожну чергу зараз орієнтовно припадає 35-45 МВт. Що ми бачимо на інфографіці? Кожен окремий стовпчик – це група ліній. Цифра на стовпчику — це відсоток часу, протягом якого підгрупа ліній була зі світлом минулого тижня. Так бачимо, що з підгрупам відключення відбуваються досить рівномірно. Звичайно, є відхилення, але різниця між підгрупами загалом не є суттєвою. За такої кількості споживачів, локальних аварій та інших деталей розподіл виглядає нормальним”, — наголосив Коваленко.

Previous post Не поважаючи іслам та не пригнічуючи терористичні угруповання, Швеція має стримувати надії на НАТО – президент Туреччини – новини на УНН
Next post Про закупівлю у Міноборони: треба тримати руку на пульсі – новини України, Політика