Благодійний фонд Вадима Столара планує запустити грантові програми – новини на УНН

КИЇВ. 24 січня. УНН. Благодійний фонд Вадима Столара анонсував запуск грантових програм та проводить опитування серед громадських та благодійних організацій щодо напрямів, куди насамперед треба спрямувати кошти. Про це йдеться на сайті Фонду. УНН.

“Ми завжди прислухаємося до людей, яким допомагаємо – і якщо чуємо нові запити, то намагаємось оперативно реагувати на них. І сьогодні ми бачимо, що багато українців, об’єднавшись, прагнуть не просто отримувати допомогу, а й допомагати у відновленні країни, брати участь у відновленні у певних сферах життя. Тому ми розширюємо напрями нашої роботи, і тепер це не лише гуманітарна та військова підтримка, а й грантові програми на ті проекти, які самі українці назвуть найпріоритетнішими”, – пояснив поява нової ініціативи Вадим Столар.

У благодійній організації зазначили, що грант на важливу справу – це безповоротна фінансова допомога для проектів по відновленню України, які визначатимуться шляхом конкурсного відбору серед представлених профільними ГО та благодійними організаціями пропозицій.

“Нам дуже важлива думка профільних спільнот щодо пріоритетних напрямків, за якими слід виділяти гранти. Тому наша команда благодійників розглядатиме представлені на грантові програми проекти у рамках конкурсу. І саме ті напрямки, які користуватимуться найбільшим попитом, фінансуватимуться насамперед”, – запевнила волонтерка Фонду Наталія Приходько.

Як наголошують волонтери, метою грантової програми є надання додаткових фінансових можливостей та ресурсів для відновлення та розвитку деокупованих територій та постраждалих регіонів від бойових дій.

Грантова програма покликана сприяти:

– якнайшвидше відновлення України за всіма можливими напрямами (інфраструктура, освіта, охорона здоров’я, соціальна підтримка, ЖКГ, безбар’єрне середовище тощо);
– реалізації значних проектів для українців;
– забезпечення процесів відновлення та розвитку деокупованих територій та постраждалих від бойових дій регіонів.

“До участі у грантовій програмі прийматимуться пропозиції від організацій, які зареєстровані відповідно до Закону України “Про громадські об’єднання” або відповідно до Закону України “Про благодійну діяльність та благодійні організації” та включені до “Реєстру неприбуткових організацій”, – констатували у Благодійний фонд Вадима Столара.

Поділіться своєю думкою та заповніть форму для визначення пріоритетних напрямків за посиланням.

Нагадаємо, що Фонд Вадима Столара з початку масштабного вторгнення Росії активно допомагає українцям, зокрема ВПО і тим, хто втратив члена сім’ї, продуктами та медикаментами, а також проводить для них реабілітаційні заходи. А ще Фонд постійно допомагає нашим захисникам, надаючи все необхідне – від амуніції та тепловізорів до дронів та броньованих позашляховиків.

Previous post СБУ про затримання «агента РФ»
Next post Герасимов звільняє здібних російських генералів, аби взяти під контроль військову ієрархію РФ — британська розвідка