Благовіщення Пресвятої Богородиці – вітання, картинки та відео до свята

Побажайте в світлий день Благовіщення своїм близьким радості та миру

В 2023 році в суботу, 25 березняхристияни відзначають за григоріанським та новоюліанським календарем Благовіщення Пресвятої Богородиці (дата за юліанським – 7 квітня). Це свято передує Великодню і є одним з найголовніших у церковному календарі, як і Різдво Христове. Віряни 25 березня вітають друзів і близьких, бажаючи здоров’я, радості й миру, а також гарних новин.

Дата присвячена визначній події з біблійських писань: архангел Гавриїл до Діви Марії промовив благу вістку про її непорочне зачаття від Святого Духа і народження Ісуса Христа в майбутньому. Саме звідси і походить назва свята.

“Телеграф” публікує добірку гарних листівок до Дня Благовіщення Пресвятої Богородиці. Ви можете обрати картинку і завантажити на свій гаджет, щоб надіслати рідним у будь-якому зручному месенджері. Також можна привітати друзів з Благовіщенням музичною листівкою.

Красиві картинки на Благовіщення

З Благовіщенням

З Благовіщенням

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці

З Благовіщенням

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці

Музичні листівки з Благовіщенням (відео)

Раніше “Телеграф” повідомляв, коли в Україні святкуватимуть Великдень за східною чи західною традиціями. Кожного року свято, як відомо, припадає на різні дати.

Previous post Мирний план по війні в Україні — Бразилія хоче створити клуб миру, до якого увійде Китай
Next post Базу США в Сирії атакували бойовики, американці завдали удару у відповідь