“Антитіла” випустили саундтрек двома мовами до гри Death from Above, в якій можна керувати дронами та “знищувати орків”. Відео

“Коли IT-компанія з Німеччини попросила нас створити пісню для гри – ми зацікавилися, бо й самі любимо комп’ютерні ігри. Коли нам сказали, що гравці перевтілюватимуться в українських пілотів-операторів безпілотників і знищуватимуть ворога згори, коли ми дізналися, що 70 % доходу піде на підтримку Збройних сил України, ми не мали сумнівів, чи брати участь у цьому”, заявив фронтмен гурту Тарас Тополя.

В обох відеороботах музиканти за допомогою анімації показали бойові дії та ситуації, в яких беруть участь українські захисники на передовій.

“Вороги зображені у вигляді орків, свиней та нелюдських істот, якими по суті вони є, і які дали назву новому явищу у всесвітній історії – рашизму, йдеться у описі. Ця символіка наголошує на глибокому змісті відео, в якому український пілот і оператор дрона знищує ворога, який уособлює загрозу свободі та незалежності”.

“У відео ми хотіли передати атмосферу гри, цю динаміку, характер, а також відтворити персонажів і ще раз показати і підкреслити всім, ким чи чим насправді є армія країни-агресора. Це істоти, які мають мінімум людських рис і якостей”, – Заявив Тополя.

Суть гри полягає в тому, що гравець може керувати по черзі як самим оператором дрона, маневруючи цим персонажем у тилу ворога, так і безпосередньо безпілотним літальним апаратом, атакуючи їм ворожі позиції, знищуючи війська, танки та інші сили ворога.

В описі йдеться, що цей баланс між позиціонуванням та боєм створює напружений ігровий процес, оскільки оператор просувається далі на окуповану територію, відвойовуючи землю, вузли зв’язку та все майно, яке колись було викрадено з території України.

Пісня українською мовою

ВІДЕО

Видео: АНТИТІЛА / YouTube

Пісня англійською мовою

ВІДЕО

Видео: АНТИТІЛА / YouTube

Previous post Пілот F-16 висміяв російську авіацію -ТСН, новини 1+1 — tsn.ua
Next post Камери із функцією розпізнавання облич працюють на Київщині: як вони допомагають у пошуку дітей