Пугачова просить владу РФ визнати її “іноагентом”

Пугачова просить владу РФ визнати її  іноагентом

Фото: ТАСС

Алла Пугачова просить визнати її “іноагентом” слідом за чоловіком

Співачка Алла Пугачова попросила міністерство юстиції Росії оголосити її “іноагентом” слідом за чоловіком Максимом Галкіним.


Співачка Алла Пугачова попросила міністерство юстиції Росії оголосити її “іноагентом” слідом за чоловіком Максимом Галкіним. Про це йдеться у заяві Пугачової, опублікованій у соцмережах у неділю, 18 вересня.


“Прошу зарахувати мене до лав іноагентів моєї улюбленої країни, бо я солідарна зі своїм чоловіком, чесною, порядною і щирою людиною, справжнім і непідкупним патріотом Росії, який бажає Батьківщині процвітання, мирного життя, свободи слова і припинення загибелі наших хлопців за ілюзорні цілі, які роблять нашу країну ізгоєм та обтяжують життя наших громадян”, – написала Пугачова.



Мін’юст РФ 16 вересня вніс Максима Галкіна до списку фізичних осіб, які виконують функцію “іноземного агента”. Воно стверджує, що артист веде політичну діяльність та отримує допомогу від іноземного джерела – України.


Галкін у відповідь заявив, що його визнали “іноагентом” з надуманої підстави, оскільки він не займається політичною діяльністю та не отримує грошей з України. “Я не продаю свою думку та свої думки і не купую чужі. Я торгівлею совістю не займаюся”, – сказав Галкін.


Після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну Галкін виїхав із Росії і неодноразово відкрито виступав проти війни та політики Кремля. Зокрема, артист різко засуджував дії російських військових у Бучі та обстріл міст.


“У такій кількості страшних речей винна Росія, і при цьому каже, що не винна. Звірства у Бучі – це не ми. Малайзійський боїнг – це не ми. Маріуполь зрівняли із землею – це не ми. В Одесу летить ракета – це ми, але не зовсім ми. Усі не ми. А ми чого там робимо?”, – говорив він.


Галкін продовжив давати концерти за кордоном, частину коштів від яких передавав на допомогу українським біженцям. У Росії, за його словами, всі його виступи були скасовані, а рекламні контракти розірвані після того, як він, ще перебуваючи в країні, опублікував перший антивоєнний пост.


На початку вересня прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков сказав, що Галкін робив “дуже погані заяви” і що “йому явно з нами не по дорозі”.


Сама Пугачова нещодавно повернулася до Росії. За її словами, щоб “порядок наводити у моїй голові, у вашій голові”.


Нагадаємо, в РФ хочуть конфіскувати замок Пугачової та надати його “українським біженцям”.



Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet


 


 


 

Previous post Українські військові відучора контролюють лівий берег річки Оскіл на Харківщині – ЗСУ
Next post ЗСУ пояснили вуличні перестрілки у Херсоні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *