Голова оргкомітету нацвідбору на Євробачення-2022 подав у відставку

Голова оргкомітету нацвідбору на Євробачення-2022 подав у відставку

Фото: suspilne.media

Ярослав Лодигін

Наглядова рада ТУ задовольнила заяву про звільнення Ярослава Лодигіна на тлі скандального відбору на європейський конкурс.


 


Голова оргкомітету нацвідбору на Євробачення-2022 Ярослав Лодигін звільнився з посади члена правління Суспільного через скандал із конкурсом. Про це 18 лютого повідомив у Facebook член Наглядової ради, голова комітету з аудиту Суспільного Вадим Міський.


 


Він уточнив, що наглядова рада НСТУ задовольнила заяву про звільнення Лодигіна за згодою сторін і висловила сподівання, що в майбутньому Ярослав зможе продовжити співпрацю із Супільним “в інших ролях”.


 


Скриншот: facebook.com/vadym.miskyi


 


Ярослав Лодигін – режисер, сценарист, радіоведучий та засновник інтернет-радіо Аристократи. З 2019 року був членом правління Суспільного, відповідальним за платформу телебачення.


 

Нагадаємо, після фіналу Національного відбору на Євробачення-2022 спалахнув скандал. Переможниця конкурсу Аліна Паш відмовилася від поїздки в Турин через “віртуальну війну та хейт”, що виникли на тлі ситуації з відвідуванням Криму в 2015 році.


 

Пізніше Суспільне заявило, що ще до офіційної відмови співачки оргкомітет нацвідбору ухвалив рішення щодо припинення її участі. На конкурс планують відправити Kalush Orchestra.


 


 

Previous post Вчені на 30 років омолодили шкіру людини
Next post Над Донбасом збили два російські літаки Су-30 – штаб ООС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *