У Німеччині Квартал 95 назвали російським комедійним шоу, артисти обурені

У Німеччині Квартал 95 назвали російським комедійним шоу, артисти обурені

Фото: Pacific Press

Виступ студії “Квартал 95” (архівне фото)

Міський портал Гамбурга назвав колектив ”Кварталу 95” російським комедійним шоу. Гумористи погрожують скасувати концерти.


Портал міста Гамбург (hamburg.de) у анонсі виступу українського гумористичного колективу “Квартал 95” назвав його “російським комедійним шоу” (Russische Comedy-Show). Про це повідомила студія “Квартал 95” у Фейсбуці в суботу, 5 лютого.


“Студія “Квартал 95” – була, є й залишиться українською компанією! І ніяких інших варіантів презентації наших проектів бути не може! Очікуємо на термінове виправлення та вибачення. У випадку повторення таких ситуацій, Студія “Квартал 95″ буде скасовувати концерти без попередження прокатника”, – йдеться у дописі студії.



Станом на 14 годину неділі, 6 лютого, оголошення на сайті hamburg.de залишається без змін.


Студія “Квартал 95” не вперше потрапляє у скандал, пов’язаний з гастролями у Німеччині. В липні 2021 року представниця партії “Європейська Солідарність» Вікторія Сюмар опублікувала у Фейсбуці відео з рекламою концертів “Квартал 95” у Німеччині, яку показували на російському “Першому каналі”.


Квартал Зеленського


Студія “Квартал 95” була створена 2003 року учасниками команди КВК “95-й квартал” з Кривого Рогу, капітаном якої був Володимир Зеленський. Студія займається виробництвом шоу-проектів і розважальних програм російською та українською мовами.


Засновниками студії “Квартал 95” були теперішній президент України Володимир Зеленський та його дружина Олена, а також сценаристи та продюсери Борис і Сергій Шефіри. Останній з 2019 року займає посаду першого помічника президента, а його брат Борис безпосередньо керує студією, замінивши на посаді директора теперішнього голову Служби безпеки Івана Баканова. 


Джерело: Українська служба DW


 



 


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Previous post Виявлено скелет найбільшого птерозавра юрського періоду
Next post «дочку» російського «Альфа-банку» визнали банкрутом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *