“Любимо займатися спортом”. Цимбалюк розповів, хто познайомив його з ресторатором Готочкіною і як починався їхній роман

За словами актора, він не планував нових стосунків після розлучення із другою дружиною.

“Все сталося спонтанно! Нас познайомила спільна подружка, і з того часу почалося спілкування. Все було дистанційно, в телефоні. Але за кілька днів я відчув, що на одній хвилі з цією людиною. Здавалося, ми знайомі не перший рік. Відбувся такий синхрон. і розуміння, коли можна бути собою у всіх проявах”, – розповів Цимбалюк.

Він зізнався, що перебуває у відносинах із Готочкіною вже п’ять місяців.

“Ми насолоджуємося звичайними, здавалося б, діями: вечеряти разом, дивитися фільми, прогулюватися. Ці банальні речі мають для нас цінність! Дуже приємно ввечері, втомленими, просто сидіти поруч, втикати в телефони і паралельно спілкуватися. У цьому моменті нам кльово”, – описав роман із ресторатором актор.

Цимбалюк зізнався, що з Готочкіною його рідним загальне почуття гумору та спортзал.

“Любімо займатися спортом. Єдине, мені хочеться частіше працювати із залізом, а у Світли, скажімо так, більш дівочі тренування”, зазначив він.

контекст:

Наприкінці листопада 2022 року Цимбалюк натякнув, що полягає у стосунках. Тоді він не показав обличчя обраниці, але ЗМІ писали, що його новою коханою є Готочкіна. Наприкінці грудня артист підтвердив роман із ресторатором.

Раніше актор був одружений з українською візажисткою Тіною Антоненкою. Вони оформили відносини у липні 2021 року, а 19 червня 2022-го повідомили, що більше не разом. Антоненко була другою дружиною артиста. У першому шлюбі він прожив два роки, оформивши розлучення у 2016 році.

У січні 2023 року український ведучий Слава Дьомін, коментуючи стосунки Цимбалюка з Готочкіною, назвав обраницю актора непростою дівчиною, якій треба відповідати.

Previous post прогнози і сценарії деокупації — tsn.ua
Next post Видача повісток на вулиці та в магазинах не заборонена: не всі сидять удома та чекають – полковник – новини України, Політика