Favbet підтримує курс держави на легалізацію криптовалют

Favbet підтримує курс держави на легалізацію криптовалют

Фото: пресс-служба Favbet

CLO Favbet Михайло Приходько

Віртуальні активи вже незабаром статут звичайними, широко використовуватимуться у повсякденному житті кожної людини.


Міжнародна компанія Favbet підтримує курс держави на легалізацію криптовалют та супутніх технологічних інновацій.


“Favbet постійно шукає та впроваджує інноваційні інструменти. Операції із криптовалютами не стали винятком. Ми детально розглянули реалізовані проекти у цьому напрямку, оцінили міжнародну практику процесингу, провели тести. За нашими оцінками, віртуальні активи вже незабаром статут звичайними, широко використовуватимуться у повсякденному житті кожної людини. Не стане винятком і сфера розваг”, – заявив CLO Favbet Михайло Приходько.


Як відомо, 15 березня 2022 року президент підписав закон “Про віртуальні активи”. Це історичне рішення для країни, яка вже кілька років поспіль утримується у топі рейтингу Global Crypto Adoption Index.


Проте остаточного виходу криптовалют із тіні поки не відбулося, адже законодавці досі не проголосували зміни до Податкового кодексу, до яких, власне, прив’язано набуття чинності законом.


Врегулювати необхідно криптовалютні розрахунки та супутні технологічні інновації. Це однозначно допоможе підвищити інвестиційну привабливість ринку для міжнародних партнерів та привернути увагу нових прогресивних клієнтів. Процесинг криптовалют відкриє перед українськими компаніями можливість стати конкурентоспроможними на міжнародних ринках.


Інтеграція нових методів бізнесу пов’язана з низкою викликів. Насамперед із тим, що закон “Про віртуальні активи” досі не набув чинності. На даний момент бізнес фактично не має законних підстав для впровадження криптовалютних платежів.


Навіть коли закон набуде чинності, має пройти певний час, перш ніж регулятори сформують нормативно-правову базу, розроблять чіткі правила та нададуть усі необхідні пояснення. У Favbet сподіваються, що цей процес не затягнеться.

Previous post У Росії заявили про обвалення видобутку газу на 20%
Next post ООН оцінила допомогу у 2023 році на рекордну суму

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *