Столтенберг заявив, що не варто недооцінювати армію РФ

Столтенберг заявив, що не варто недооцінювати армію РФ

Столтенберг сказав, що недооцінювати Росію – це помилка

Столтенберг заявив, що союзники з НАТО повинні дотримуватися свого курсу і продовжувати допомогу Україні.


 

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що союзники НАТО постають перед критичним моментом для всієї системи європейської безпеки, і в цих умовах було б небезпечно недооцінювати армію РФ, яка має велику кількість військ і продемонструвала готовність не зважати на людські втрати. Про це він сказав у Гаазі на прес-конференції за підсумками візиту до Нідерландів, повідомляє Укрінформ.


 


Але це також демонструє важливість продовження нашої допомоги для України. екстремальну жорстокість. Ми всі бачили жахливі сцени на звільнених територіях, а також невиборчі російські атаки на цивільне населення та критичну інфраструктуру”, – зазначив Столтенберг.


 


За його словами, наступні місяці будуть тяжкими. Мета президента РФ Володимира Путіна – залишити Україну в холоді та в темряві цієї зими. У цих умовах союзники з НАТО повинні дотримуватися свого курсу та продовжувати допомогу Україні.


 


Столтенберг також подякував Нідерландам за суттєвий внесок у пакет допомоги від НАТО для України, що допомагає задовольняти негайні потреби, у тому числі в пальному, зимовому одязі, медичних поставках та системах боротьби з дронами. Він привітав рішення Нідерландів надати Україні ще 120 млн. євро допомоги, яка включає витрати на передачу Україні чеських бойових танків.


 


 


 


 


 

Previous post Олександр Бережок з Дизель Шоу охрестив доньку Аю – фото
Next post СБУ затримала в деокупованому Херсоні перевдягненого російського військового

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *