армія РФ обстріляла жителів Херсона, які евакуювалися на човні, загинула жінка

Вдень в суботу, 4 грудня, російські військові обстріляли акваторію річки Дніпро та автоматною чергою поранили 65-річну жінку, мешканку Херсона, йдеться в повідомленні міськради в телеграмі.

«Жінка разом із чоловіком на човні перетинали Дніпро, прямуючи з дачі у Голопристанському районі. На жаль, жінка не вижила. Чоловік унаслідок ворожого обстрілу не постраждав», – зазначає місцева влада.

3 грудня на Херсонщині біля села Нова Кам’янка на російській міні підірвався автомобіль із цивільними. Чоловік 1967 року народження – загинув на місці, ще один постраждалий 1983 року народження – отримав незначні ушкодження, від госпіталізації відмовився.

11 листопада Міноборони України повідомило, що Херсон повертається під контроль української армії. Російські військові відступили з правого берега Дніпра, де, зокрема, розташований обласний центр. Після відступу російські загарбники почали регулярно обстрілювати місто.

21 листопада міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук закликала жителів Херсону евакуюватися на період зими.

Previous post РФ формує “тіньовий флот” для обходу нафтових санкцій – ЗМІ
Next post Російські військові вдарили по Нікопольському району з території Енергодара – влада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *