Велепець хоче продовжити працювати із Джимою

Велепець хоче продовжити працювати із Джимою

Фото: biathlon.com.ua

Велепець розповів, чи й надалі працюватиме із Джимою

Колишній головний тренер жіночої збірної України з біатлону розповів, як увійшов у тренерський штаб Німеччини.


 

Пішов зі збірної України через невизначеність із роботою. Так в інтерв’ю Суспільне спорт прокоментував своє рішення увійти в тренерський штаб збірної Німеччини колишній тренер збірної України з біатлону Урош Велепець.


 


За словами колишнього наставника жіночої збірної України з біатлону, до нього не зверталися від української Федерації про продовження співпраці.


 


Крім того, фахівець розповів, чи має намір залишатися персональним тренером української біатлоністки Юлії Джими. Тут усе залежатиме передусім від самої спортсменки.


 


“В принципі, Юля лише з офіційної інформації дізналася про те, що я перейшов, адже про це не можна було говорити публічно до підписання контракту. За ці два місяці ми зустрілися кілька разів, поговорили про тренування.


 


Чи й далі працюватимемо разом? Треба її запитати, чи будемо продовжувати. Треба поспілкуватися, подивитися, які є подальші варіанти співпраці на цей сезон. Якщо буде можливість і бажання, то, звісно, ​​я за те, щоб з нею надалі працювати. Потрібна мотивація. Потрібно говорити про це, ми цього не робили. Я буду вдома через два дні, будемо зідвонюватися.


 


Чи продовжить Джима кар’єру? Це залежить від Юлі. Вона ще може тримати рівень, багато показати. Думаю, спортсменам, які були на Олімпіаді й одразу прилетіли у війну, важко почати тренування із чистою головою, просто думати про спорт. Адже вдома не все гаразд. Потрібно з нею поговорити, запитати, які в неї цілі, і вже далі дивитись”, – розповів Велепець.


 

Previous post У США збудують дорогу, яка зможе заряджати авто
Next post Комаровський назвав головні помилки батьків дітей, які постраждали від війни

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *