Головна сенсація та перші нулівки. Підсумки 3 дня ЧС

Головна сенсація та перші нулівки. Підсумки 3 дня ЧС

Месси сильно грустит

Кореспондент.net підбиває підсумки третього дня Чемпіонату світу в Катарі, який подарував поки що головну сенсацію турніру.


Мессі програв, Жиру побив рекорд, а Левандовськи не забив пенальті. Чемпіонат світу в Катарі набирає обертів, а Кореспондент.net підбиває підсумки його третього ігрового дня.


 


Сенсація Саудівської Аравії


Аргентина програла Саудівській Аравії. У це речення не всі повірять навіть кілька разів його перечитавши. Один із головних фаворитів турніру, на чолі з Ліонелем Мессі, який вирушає у свій останній похід за головним трофеєм у житті, поступився команді, яку громлять на кожному чемпіонаті світу.


 


Аргентинці забили першими – Мессі реалізував пенальті. Потім вони забили ще тричі, але з офсайду. Аравійці ризикнули з високою лінією оборони і не помилилися, а в другому таймі двома ударами розтрощили фаворита.


 



 


“Це тяжкий удар для кожного. Ми цього не очікували. Якщо вболівальники вірять у команду, то вони не відвернуться від неї. Ми знали, як вони грають, але трохи поспішали. Ми швидко забили, у нас були ситуації зі скасованими голами – на той момент ми подумали, що ми матимемо ще багато подібних ситуацій. Ми помилилися, прискоривши темп і граючи в одному стилі, а не переводячи м’яч із флангу на фланг. Швидкий пропущений гол у другому таймі спантеличив нас – це було боляче. У цьому матчі ми так і не знайшли гру, яку показували раніше. Це дуже важкий удар, адже ми не очікували на поразку. Ми були впевнені у перемозі. Але на все є причина. Потрібно думати про майбутні матчі”, – сказав Мессі після гри.


EPA


 


Про майбутні матчі справді треба подумати, бо так і з групи можна не вийти. Ну а в Саудівській Аравії після перемоги над Аргентиною оголошено вихідний у всій країні. Час святкувати.


 


Нудні нульовки


Данія та Туніс першими на цьому Чемпіонаті світу зіграли у нульову нічию. А потім їх підтримали у цьому Польща та Мексика. Левандовськи міг принести своїй команді перемогу, але не реалізував пенальті. Гільєрмо Очоа став першим мексиканським воротарем, який відбив удар із 11-метрових на мундіалях.


 



 


Ще на матчі Польщі та Мексики працювала французька суддя Стефані Фраппар. Вона стала першою жінкою-арбітром на чемпіонатах світу.


 


Францію рано списали


Немає на турнірі команди, яка більше постраждала від травм, ніж чинні чемпіони світу. Залишившись без Погба, Канте та Бензема багато хто списав французів з рахунків, але Австралію підопічні Дешама переїхали дуже впевнено.


 


Причому австралійці навіть зуміли повести у рахунку, але далі Жиру встановив рекорд за голами за французьку збірну, Мбаппе розривав і навіть забив головою. Звичайно, австралійці не найсильніший суперник, але й у нинішньої Франції стільки талантів, що можна й пережити втрати навіть топових зірок.


 


 

Previous post «Манчестер Юнайтед» розірвав контракт із Кріштіану Роналду
Next post Зеленський повідомив про розгортання в Україні «Пунктів незламності»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *