Фартова Польща, сенсація Австралії. 11 день ЧС

Фартова Польща, сенсація Австралії. 11 день ЧС

Поляки сами не верят, что с такой игрой выбрались в плей-офф

Польща вийшла до 1/8 чемпіонату світу завдяки найкращій різниці м’ячів, а Австралійці відправили додому датчан.


Мессі перевершив Марадону, полякам потріпали нерви, а французи заграли вже 24 футболісти на чемпіонаті світу. Кореспондент.net зібрав найцікавіше за день на чемпіонаті світу.


 


Поляки мучаться, але йдуть далі


 


Близька для всіх українців збірна Польщі пробилася до 1/8 фіналу чемпіонату світу. Ну, як пробилася, поляки програли Аргентині без шансів і з рахунком 2:0. Але Мексика виграла у Саудівської Аравії лише з рахунком 2:1, тож далі йде Левандовскі і компанія. Цікаво, що в ході матчу Мексика вигравала 2:0, і тоді Польщу у плей-офф виводила б лише менша кількість жовтих карток. Причому мексиканці таки забили третій гол, але його скасували через офсайд, а на останніх секундах хвилинах взагалі пропустили від саудитів.


 



 


Тож Польща у плей-офф і там зіграє проти чинних чемпіонів світу збірної Франції. А виграла групу Аргентина, Мессі перевершив Марадону за кількістю матчів на ЧС, ще Лео став єдиним гравцем в історії, який не забив 2 пенальті на чемпіонатах світу. Але загалом аргентинці знову серед фаворитів про поразку від Саудівської Аравії в першому матчі вже ніхто й не згадає.


 


Австралія запалює


 


Збірній Данії перед чемпіонатом світу багато хто пророкував успіх і майже півфінал. На Євро у 2021 році данці багатьох здивували та дісталися якраз до ½, але ЧС вони відверто провалили.


 


Данців із мундіалу викинула Австралія, яка всього вдруге у своїй історії потрапила до плей-офф. Причому це стало можливим навіть попри 4 пропущені м’ячі. Австралійська збірна стала лише третьою командою в історії чемпіонатів світу, яка змогла пробитися до плей-офф, пропустивши 4+ голів у матчах групи. Її різниця м’ячів – 3:4. Раніше це вдавалося лише Югославії у 1990 році та Україні у 2006 році.


 



 


Французи перші та трохи відпочили. Проти Тунісу Дідьє Дешам повністю змінив склад. А у плей-офф, як він каже, розпочнуться вже зовсім інші змагання.

Previous post Президент каже, що ситуація з електропостачанням залишається дуже складною у Києві та шести областях
Next post Померла співачка Крістін Макві – солістка культового гурту Fleetwood Mac

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *