Deutsche Bank оголосив про скорочення персоналу.

Прибуток Deutsche Bank у першому кварталі 2023 року до оподаткування зріс на 12% у річному обчисленні, що є найкращим показником з 2013 року, свідчать дані на сайті банку. Попри це найбільший німецький банк оголосив про скорочення 800 робочих місць, пише Reuters.

На кінець кварталу штат Deutsche Bank налічував 86 712 осіб.

Звільнення стосуватимуться персоналу з усього банку, але перш за все торкнуться тих, хто обіймає керівні посади та не працює з клієнтами. Це дозволить скоротити витрати банку на додаткові 500 млн. євро протягом наступних років.

Показники Deutsche Bank відображають квартальне збільшення доходу через підвищення процентних ставок, що компенсувало падіння доходів інвестиційного банку.

Банк отримав прибуток 11-й квартал поспіль після кількох років збитків. Чистий прибуток, що належить акціонерам, у першому кварталі склав 1,16 млрд євро ($1,28 млрд). Торік прибуток у першому кварталі склав 1,06 млрд євро.

  • У березні минулого року Deutsche Bank заявив, що згортає свою роботу в Росії і не розпочинатиме нових проектів на території держави-агресора. Банк заявив, що засуджує російське вторгнення в Україну та підтримує дії німецького уряду та його союзників із захисту демократії та свободи.

Віра Касіян

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post Усик відвідав українських військових на фронті, фото боксера з воїнами ЗСУ
Next post На Львівщині відкрили меморіальну дошку єврейському поетові, який написав гімн Ізраїлю