ДТЕК залучив аудитора KPMG для збільшення донорської допомоги на відновлення енергоінфраструктури

З початку війни ДТЕК отримав донорську допомогу та обладнання на суму $11 млн. від іноземних енергетичних компаній. Крім того, компанія отримала запевнення у виділенні ще $45,7 млн ​​через Міністерство енергетики України, Секретаріат Енергетичного співтовариства та Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) щодо ремонту електростанцій та мережевої інфраструктури.

ДТЕК уже запровадив низку суворих антикорупційних механізмів для додаткового контролю за використанням цих коштів. Угода дає KPMG можливість ретельно вивчити ці внутрішні процеси та дати висновки щодо результатів аналізу.

Цього тижня у Лондоні боротьба з корупцією обговорюватиметься на конференції з відновлення України (Ukraine Recovery Conference), зазначили у прес-службі. Світові лідери, фінансові установи, бізнес-спільнота та громадянське суспільство зберуться для того, щоб обговорити шляхи прискорення економічного відродження України.

“Міжнародні партнери ДПЕК надають важливу підтримку, а ми працюємо над тим, щоб зберегти світло під час цієї війни. ДПЕК виявляє нульову толерантність до будь-яких форм корупції, і наша співпраця з KPMG формує довіру у відносинах ДПЕК з донорами”, – заявив генеральний директор ДПЕК Максим Тімченко.

“KPMG прагне підтримувати Україну, її державний та приватний сектори, а також міжнародне донорське співтовариство, щоб сприяти процесам відновлення України. Ми раді поділитися своїми знаннями та найкращим міжнародним досвідом відновлення української енергетики”, – цитує прес-служба слова партнера KPMG в Україні Олексія Янковського. .

Previous post Словаччина визнала Голодомор геноцидом українців
Next post Кремль порадив губернаторам не публікувати некрологи окупантів – ЗМІ