ТРЦ Приозерний у Дніпрі – ПриватБанк виграв касацію у компанії Коломойського | новини України

Верховний суд відхилив касаційну скаргу колишнього власника ТРЦ “Приозерний” пов'язаної з Коломойським та Боголюбовим компанії “Місія-1”

Віра Касіян Віра Касіян

редактор стрічки новин

ПриватБанк відстояв право власності на один із найбільших ТЦ у Дніпрі
Фото: ТРЦ “Приозерний”/Facebook

Верховний суд відхилив касаційну скаргу колишнього власника ТРЦ “Приозерний” у Дніпрі – пов'язаної з Ігорем Коломойським та Геннадієм Боголюбовим компанії “Місія-1” – на ПриватБанк, якому зараз належить торговий центр. Про це повідомила прес-служба банку.

“ПриватБанк захистив право власності на ТЦ “Приозерний”, який колишні власники намагалися повернути з 2021 року. Верховний суд поставив крапку у суперечці”, – йдеться у коментарі банку.

ТРЦ “Приозерний” – один із найбільших торгово-розважальних центрів у Дніпрі. У 2016 році ПриватБанк у рахунок погашення кредитної заборгованості отримав право власності на торговельний центр загальною площею понад 32 000 кв. м. На момент набуття банком права власності на ТЦ його вартість становила понад 778 млн грн.

Майже через п'ять років ТОВ “Місія-1” вирішило оскаржити право власності держбанку і повернути ТЦ у свою власність.

У червні 2023 року Господарський суд Дніпропетровської області відмовив ТОВ “Місія-1” у визнанні протиправним та скасуванні рішення про державну реєстрацію та припинення права власності ПриватБанку на ТРЦ “Приозерний”.

У січні 2024 року законність права власності на ТРЦ “Приозерний” ПриватБанк відстояв у Центральному апеляційному господарському суді Дніпра.

Previous post Росіяни вдарили УМПБ-Д-30 СМ по центру Костянтинівки. Є постраждалі – фото, відео новини України
Next post Суд у Москві відхилив скаргу журналіста зі США Гершковича на продовження арешту