Лайфхак для чистоти лобового скла авто – додайте до склоомивача кондиціонер для білизни

Додайте цей складник, і ви забудете, що таке засохлі комахи на лобовому склі

Водії з великим досвідом на дорозі завжди знають, як зберігати свої автомобілі у чистоті та порядку. І, на щастя, діляться один з одним цими лайфхаками.

Якщо вас також нервує одвічна проблема засохлих комах на склі, спробуйте додати до склоомивача секретний інгредієнт. Це звичайний кондиціонер, який використовується для прання білизни.

Лайфхак для завжди чистого лобового скла авто

Одним із секретів досвідчених водіїв є додавання кондиціонера для білизни до резервуару для склоомивача. Цей нестандартний, але ефективний метод допомагає забезпечити бездоганну чистоту лобового скла, від якої ви вже не зможете відмовитись.

Кондиціонер для білизни містить поверхнево-активні речовини, які допомагають утворити тонку плівку на склі. Ця плівка сприяє більш ефективному видаленню бруду та нальоту, що можуть накопичуватися на склі під час щоденних поїздок.

Завдяки цьому методу, ваше лобове скло завжди залишатиметься чистим і прозорим, навіть під час поганих погодних умов або на дорозі з великою кількістю пилу та бруду. Тому водії, які випробували цей трюк, часто залишаються йому вірними й не можуть уявити своєї щоденної дорожньої рутини без цього маленького, але дуже корисного секрету.

Раніше “Телеграф” також розповідав, як сповільнити розростання тріщини на лобовому склі авто. Цей метод не допоможе назавжди, але певний час тріщина рости не буде.

Previous post Спортивний лікар вважає, що відновлення Миколенка після травми займе від 2 до 6 тижнів
Next post Макрон застеріг, що «Європа може загинути», і закликав до посилення оборони