Літак Руслан перевіз до США супутник для SpaceX

Літак Руслан перевіз до США супутник для SpaceX

Фото: Авіалінії Антонова

Літаки Руслан регулярно перевозять супутники

Вага вантажу склала 50 тонн, включаючи спеціальний контейнер довжиною 14,6 м, шириною 5,4 м та висотою 4,2 м.


 

Український літак Ан-124-100-150 Руслан перевіз телекомунікаційний супутник на борту з французької Тулузи до стартово-посадкового майданчика NASA у Тітусвіллі, США, для аерокосмічної компанії SpaceX. Про це повідомляє РБК-Україна у четвер, 27 жовтня.


 


“Як постійні користувачі цього типу літаків, ми раді знову вітати Руслан на ринку перевезень чутливих вантажів, зокрема доставки супутників до різних майданчиків запуску. Ми хотіли б подякувати Airbus Defence And Space за їхню довіру до компетентності Bollore Logistics для переміщення критично важливого обладнання”, – заявив керівник відділу проектів Bollore Logistics Марк Йоран.


 


Вага вантажу склала 50 тонн, включаючи спеціальний контейнер довжиною 14,6 м, шириною 5,4 м та висотою 4,2 м, розроблений Airbus Defense and Space спеціально для безпечного переміщення цих типів супутників.


 


Для навантаження та розвантаження контейнера CTH04 використовувався зовнішній кран у поєднанні з бортовим краном та лебідкою Ан-124-100-150, а також спеціальне навантажувальне обладнання, розроблене та виготовлене інженерами ДП Антонов.


 


 

Previous post Канада прийняла понад 100 тисяч біженців із України
Next post На Київщині досі працюють над «стабілізацією ситуації» після нічних атак РФ – влада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *