Суспільне консервує приміщення Київського телецентру "Олівець"

суспільне мовлення

На період воєнних дій через безпекові ризики висотної будівлі, а також з метою мінімізації енерговитрат та економії бюджетних коштів Суспільне Мовлення консервує приміщення Київського телецентру “Олівець”.

Про це повідомив член правління Суспільного Мовлення, відповідальний за операційну діяльність Родіон Кочубей, передає пресслужба компанії.

“Від початку повномасштабного вторгнення ми не поверталися до “Олівця”, а перейшли до інших локацій та офісів. Зараз частина людей працює в місці, з якого починалась історія української телерадіокомпанії – в історичній будівлі на Хрещатику. Частина працює у Будинку звукозапису. Також значна частина працює за можливості дистанційно і в офісах у різних регіонах країни”, – зазначив Кочубей.

Ще однією причиною консервації “Олівця” є енергетична безпека та економія ресурсів. Відповідно консервація приміщення означає підготовку будівлі для мінімізації енерговитрат. Відтепер температурний режим буде на рівні 7-10 градусів.

Також консервація будівля дозволить пов’язана з економією бюджетних коштів, оскільки фінансування цьогоріч було виділено лише на декілька статей, серед яких значну частку складає оплата комунальних послуг.

Економічна правда

Previous post Уряд звільнив від ПДВ та ввізного мита товари, «важливі для опалювального сезону» – Шмигаль
Next post Вчені вперше в історії перелили людині штучну кров

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *