В Акордбанку заявили про переведення семизначної суми на флот морських дронів

В Акордбанку заявили про переведення семизначної суми на флот морських дронів

Фото: скриншот

Акордбанк приєднався до створення флоту морських дронів

Банк приєднався до ініціативи на платформі UNITED24 щодо створення захисту від крилатих ракет, які випускають російські терористи з акваторії Чорного моря.


Акордбанк надав фінансову допомогу створення флоту морських дронів. Зокрема, на ініціативу на фандрейзинговій платформі UNITED24 щодо створення захисту від крилатих ракет, які випускають російські терористи з акваторії Чорного моря, перераховано семизначну суму в національній валюті, повідомила прес-служба банку.


“З початку військової агресії Росії проти України ми зберегли щомісячну прибуткову діяльність, збільшили кількість робочих місць та відкрили майже 30 нових відділень. Зараз ми працюємо над відкриттям відділення Акордбанку в Херсоні найближчим часом. Це наша професійна відповідь противнику. Але головний результат команди Акордбанку – це системна та регулярна підтримка Збройних Сил України”, – прокоментував приєднання до створення флоту дронів голова правління Акордбанку Олексій Руднєв.


У прес-службі банку також уточнили, що раніше їхня фінустанова надавала фінансову допомогу фонду Сергія Притули у придбанні дронів-камікадзе RAM II UAV, а також передачі броньованих автомобілів та пікапів різним підрозділам ЗСУ.


Раніше повідомлялося, що за перші п’ять місяців роботи фандрейзингової платформи United24 на допомогу Україні надійшли внески на суму майже 200 млн доларів США. На ці гроші купили близько 1000 дронів для військових та тисячі одиниць медичного обладнання.


Астронавт Скотт Келлі став послом платформи United24



 

Previous post Я побачила силу та мужність українців – посол США в ООН після візиту до України
Next post ДТП на блокпосту у Харкові – постраждали 4 людини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *