Як знання англійської мови підвищує рівень вашого доходу на 50%

Як знання англійської мови підвищує рівень вашого доходу на 50%

Фото: Надане рекламодавцем


Вивчення іноземних мов вже давно виходить за межі шкільних рамок, тому навчання стає дедалі актуальнішим серед людей зрілого віку, зокрема для фахівців бізнес-середовища, які бажають збільшити свій дохід.


Створюються все більш цільові мовні курси, що дозволяє вивчити саме той мовний блок, який вам необхідний. А тепер про все по порядку.


Чому знання англійської безпосередньо впливає на ваш заробіток?


Незалежно від посади, яку ви займаєте, знання англійської мови дозволяє отримати роботу в престижній компанії, де ваша зарплатня буде щонайменше на 50% вищою, ніж у середньостатистичній. Чим краще ви знаєте англійську мову, тим більше перед вами перспектив і, в прямому сенсі, безмежне зростання заробітної платні, яке залежить лише від вас.


Якщо ви найманий співробітник, то вам не доведеться терпіти упереджене ставлення керівництва лише тому, що немає альтернативної роботи. Ви легко зможете працевлаштуватися навіть на фрілансі, перепрофілюватися та забути про стрес на роботі. А якщо ж ви керівник, то англійська мова – прямий ключ до більш вигідних взаємин з партнерами та розвитку на світовому ринку.


Я не хочу витрачати на вивчення англійської багато часу. Що мені робити?


Припустимо, ви вирішили вивчати англійську мову в Одесі, але при цьому переживаєте, що проходитимете навчання за шкільною програмою, а мова вам потрібна для бізнесу та кар’єри. За це можете не хвилюватися, тому що в Oratorica групи формуються виключно за необхідністю вивчення тих чи інших мовних блоків, враховуючи рівень знання людини, яка прийшла на навчання. Тут ви відразу перейдете до тем бізнесу, просто на тому рівні, який буде вам зручний і зрозумілий.


Тепер трохи про часові рамки. Всі ми стикалися з проблемами у шкільній освіті, де мови можна вивчати роками, а результат буде бажати кращого. На цих курсах такого не буде. Чому ми говоримо про це так упевнено? Все просто. Якщо ви не засвоїте матеріал курсу, Oratorica гарантує вам повторне його проходження абсолютно безкоштовно. Скажемо по секрету, у нас таких випадків ще не було. Більше того, педагоги вищої категорії  допоможуть вам спілкуватися англійською вже через 8 тижнів, з урахуванням, що ви вивчаєте мову з нуля.


Інтерактивний формат навчання, який підлаштований під вікові та особисті критерії учнів, дозволить швидко та якісно засвоювати інформацію. А для тих, хто не хоче залишати межі будинку чи офісу, є чудова можливість приєднатися до курсу англійської онлайн. Так ви зможете за чашкою чаю у зручній обстановці спілкуватися англійською та при цьому прокачувати свої навички, які після проходження курсу будуть підкріплені сертифікатом міжнародного зразка.


Ще трохи про бонуси


Мовні школи нерідко пропонують почати вивчення мови з нуля, навіть якщо людина проходила навчання раніше і має певні навички. У Oratorica ви такого не зустрінете. Тут важливо, щоб людина отримала тільки необхідну їй інформацію, а не топталася на місці. Саме тому перед початком навчання ви зможете пройти безкоштовне тестування на рівень володіння мовою. Після чого досвідчені педагоги виявлять ваші слабкі та сильні сторони, щоб по мірі проходження курсів учні отримували більше, ніж очікували. Завдяки такому підходу, студенти повертаються до Oratorica для вивчення й інших іноземних мов: французької, німецької, іспанської, італійської та польської.


Найкращі теоретичні та практичні матеріали для навчання. Учням Oratorica надаються навчальні матеріали видавництва Cambridge, як у форматі книг, так і доступ до сайту, де можна пройти навчання з аудіо та відеоматеріалами, а також поринути у вивчення граматики. І все це за найвигіднішими цінами в країні.


Якщо у вас залишилися питання або ви хочете записатися на безкоштовне пробне заняття, чекаємо на ваші запити за телефоном +380950532469 або за електронною поштою [email protected]


 

Previous post Вчені назвали вагу Землі – Korrespondent.net
Next post як ЗСУ вдається просуватися на Сході України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *