“єДокумент” в “Дії” працюватиме навіть без інтернету

 

Дія

Електронний “єДокумент” в застосунку “Дія” відображатиметься у випадку відсутності інтернет-з’єднання за наявності мінімального покриття мобільного зв’язку.

Про це заявив керівник із розвитку електронних послуг в Мінцифри Мстислав Банік в ефірі телемарафону.

“Щодо доступності “Дії”, у разі відключення електроенергії в нас у будь-якому разі все доступно незалежно ні від чого. Якщо є хоч якийсь мобільний зв’язок, все працюватиме”, – розповів Банік.

Він додав, що застосунок “Дія” може працювати навіть із мінімальним покриттям мобільного зв’язку. При цьому за відсутності мобільного зв’язку документи зникають не відразу, а поступово, в міру оновлення, оскільки кожен документ має свій термін дії.

“У будь-якому разі українцям також буде доступний “єДокумент”, який ми запускали на випадок відключених реєстрів і відсутності доступу до даних”, – сказав чиновник.

Банік наголосив, що всі документи в “Дії” мають повну юридичну силу і якщо будь-яка установа відмовляється їх приймати, на неї можна викликати поліцію.

Нагадуємо:

Внутрішньо переміщені особи можуть отримувати соціальні послуги та виплати на підставі єДокумента або довідки від Державної міграційної служби України.

Previous post Окупаційна влада Криму каже, що на Керченському мосту збільшать кількість оглядових пунктів
Next post У Канаді відкривається Конференція ООН з біорізноманіття

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *