Бізнес сплатив у 2022 році податків на 80 млрд грн більше, ніж у 2021-му

Ключовим завданням уряду залишається продовження економічного безвізу з ЄС, завдяки якому було знято всі мита і квоти на українську продукцію, що експортується до Європи.


 

У 2022 році бізнес сплатив податків на 80 млрд грн більше, ніж у 2021-му. Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, повідомляє Урядовий портал.


 


“Підбиваючи підсумки 2022 року, хочу подякувати українському бізнесу, який сплатив на 80 млрд грн більше податків, ніж у мирний 2021 рік. Ваші стійкість, патріотизм, адаптивність та соціальна відповідальність дозволили утримати економіку України на плаву”, – зазначив прем’єр-міністр.


 


Як підкреслив Денис Шмигаль, уряд і надалі допомагатиме приватному сектору. Буде продовжено програми пільгового кредитування, у тому числі для поновлення бізнесу. Програму грантів єРобота також буде продовжено.


 


Ключовим завданням, за словами глави уряду, залишається продовження економічного безвізу з ЄС, завдяки якому було знято всі мита та квоти на українську продукцію, що експортується до Європи. Логістика та нові маршрути для експорту також будуть серед пріоритетів.


 


 


 

Previous post Тепла зима. Уся Європа б’є температурні рекорди
Next post У 58 років від раку підшлункової залози помер італієць Джанлука Віаллі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *