“Динамо” (Київ) та Фонд братів Суркіс розповіли про благодійну допомогу українцям

“ФК “Динамо” (Київ) та Фонд братів Суркіс з перших днів повномасштабного вторгнення включилися в роботу з надання допомоги з багатьох напрямків”, – йдеться у повідомленні на сайті клубу.

У “Динамо” перерахували напрямки:

  • допомога Фонду братів Суркіс Збройним силам України;
  • фінансування лікарень та допомога дітям;
  • відновлення зруйнованої інфраструктури та допомога в евакуації дітей із місць бойових дій;
  • благодійні матчі “Динамо” Stop The War та фандрейзингова діяльність.

“З самого початку війни ФК “Динамо” (Київ) та Фонд братів Суркіс були переконані, що перемоги можна здобути лише в тому випадку, якщо вся наша нація буде об’єднана, зокрема великий бізнес. Особливо важлива фінансова підтримка Збройних сил України та інших воєнізованих формувань нашої країни через те, що військові дії вимагають величезної кількості ресурсів, для цього “Динамо” та фонд почали здійснювати цілеспрямовану фінансову підтримку української армії, в тому числі шляхом закупівлі необхідних технічних засобів та предметів першої необхідності (зокрема засобів особистої гігієни). які так потрібні на передовій, враховуючи умови перебування військових)”, – йдеться у повідомленні.

Також “Динамо” та Фонд братів Суркіс розповіли про передачу понад 5 тис. тонн гуманітарного вантажу (у тому числі продуктів харчування та медичного обладнання) на “мільйони доларів” Міністерству оборони України, Державній прикордонній службі України, Службі безпеки України та незахищеним верствам населення.

Крім цього, зараз морем доставляється близько мільйона банок соку в спеціальній упаковці, які будуть пожертвовані на потреби армії, щоб наповнити раціон солдатів необхідними вітамінами. Цей величезний вантаж прямо зараз доставляється морем з США. Київ) та Фонд братів Суркіс надають у співпраці з великими благодійними організаціями Сполучених Штатів, зокрема World of Connections та Human Kindness Project”, – пояснили в клубі.

Фонд братів Суркіс прозвітував і про підтримку “тих, хто змушений був залишити територію України після початку війни”.

“З початку військового вторгнення в Україну Фонд братів Суркіс перераховував кошти та надавав гуманітарну допомогу єврейській громаді Австрії, яка значно збільшилася за рахунок сімей українських євреїв, які вимушено виїхали до Австрії”, – йдеться у повідомленні.

Важливим аспектом благодійної діяльності стала “цільова точкова допомога різним категоріям населення, які постраждали від війни”.

“З перших днів війни ФК “Динамо” (Київ) оголосив про початок реалізації програми з благодійного фінансування лікарень, які допомагають пораненим під час військових дій, а також освітнім установам, які отримали подяку з боку київської влади за невідкладне перерахування коштів для медустанов. перший тиждень з моменту оголошення про цю програму, крім допомоги лікарням, було надано допомогу 11 дитячим будинкам та освітнім організаціям. Загалом ФК “Динамо” (Київ) та Фонд братів Суркіс профінансували безпосередньо медичні установи на суму понад 1 млн”, – пояснили у “Динамо”.

Серед зробленого майже за 11 місяців зазначено, зокрема відновлення амбулаторії за міжнародними стандартами та оснащення її сучасним обладнанням за рахунок ФК “Динамо” (Київ) та Фонду братів Суркіс; доставка до Богуслава Київської області дизельного генератора на 550 кВт; 15 благодійних матчів “Динамо” під гаслом “Матч за мир! Зупинимо війну!”, на яких зібрали близько €1,5 млн для підтримки України та привернули увагу світової спільноти до катастрофічних наслідків повномасштабного військового вторгнення Росії в Україну.

Previous post Продивус заявив, що в Україні знищують боксерську школу, а Кабмін не діє
Next post Донька розповіла про долю своїх батьків, які у момент ракетного удару по Дніпру були вдома: фото — tsn.ua