Біткоїн продовжує відновлення, курс уперше за пів року досяг майже $25000 – новини України, Криптоекономіка

Курс біткоїну майже досяг позначки $25000 – максимуму з серпня минулого року. Як випливає з даних криптобіржі CoinDesk, станом на 13:27 за київським часом вартість біткоїну становила $24 582. Минулої доби Bitcoin подорожчав на 11,5%.

Криптоактиви продовжують поновлення після розгрому минулого року. Інвестори позбавляються побоювань щодо посилення регуляторного тиску з боку США, зазначає Bloomberg.

Підписуйтесь на LIGA.Бізнес у Telegram: коротко про важливе

Ціни на криптовалюти зростають разом із зростанням світових ринків на тлі все більшої впевненості в тому, що підвищення відсоткових ставок ФРС може вгамувати інфляцію, не доводячи США до рецесії.

Більшість великих банків та інвестиційних менеджерів очікують, що ринок криптовалюти відновиться цього року після важкого 2022 року, коли біткоїн упав приблизно на 75% порівняно з його рекордним максимумом у листопаді минулого року.

“Імпульс у криптовалюті, ймовірно, змусить спекулянтів закрити “ведмежі ставки”, що ще більше підштовхне зростання. Люди забувають, що вільне плавання биткою може бути обмеженим, і коли короткі позиції скорочуються, ціна просто різко зростає”, – сказала Сісі Лу, засновник Venn Link Partners, радник з питань блокчейну.

Previous post Данія через Nefco підтримує критично важливу інфраструктуру теплопостачання в Україні на суму 4,5 мільйона євро – новини на УНН
Next post Танкова коаліція для України зростає – Ігор Жовква