“Це спланована кампанія проти бізнесу”. Parimatch звернувся до Зеленського після введення санкцій

“Париматч” – бренд, створений українцями, який розвивається українцями, в якому працюють і яким володіють українці. У березні 2021 року компанія отримала ліцензії на здійснення букмекерської діяльності та онлайн-казино. За два роки було сплачено понад 850 млн грн податків, зборів та ліцензійних платежів до держбюджету України. З початку війни бренд Parimatch припинив діяльність на території Росії, заборонив використання бренду, технічних рішень компанії та будь-яку присутність на території країни-агресора. Підтвердженням цього є офіційний висновок та висновок міжнародної юридичної компанії Mayer Brown”, – сказано у заяві.

Також у компанії повідомили, що у грудні 2022 року вона виграла суд із захисту ділової репутації проти ЗМІ, “які маніпулювали та відверто фальсифікували факти з метою руйнування ділової репутації”.

“Наголошуємо, що ТОВ “Париматч” на постійній основі допомагає країні у боротьбі з ворогом та підтримкою населення. Постійна допомога надається Збройним силам України, Силам територіальної оборони, Головному управлінню розвідки, Державній прикордонній службі, Силам спеціальних операцій, державним та приватним благодійним фондам. Компанія має численні державні та військові подяки, включаючи президента України. Загальна сума допомоги становить понад 500 млн грн”, – зазначили у «Паріматч».

У зверненні автори заявили, що вважають запровадження санкцій спланованою кампанією, і додали, що готові до обговорення.

“Вважаємо, що це спланована кампанія проти ТОВ “Париматч” та колективу, бренду Parimatch та проти всього українського бізнесу в цілому. Ми готові до публічного обговорення, готові відповісти на всі питання ЗМІ та правоохоронних органів, а також готові захищати свою позицію у суді” , – резюмували у “Париматч”.

контекст:

Президент Володимир Зеленський 10 березня ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони України про санкції щодо 120 фізичних та 287 юридичних осіб. Відповідний указ №145/2023 опубліковано на сайті Офісу президента.

Санкції запроваджуються на 50 років та передбачають блокування активів, обмеження торгових операцій, заборону на виведення капіталу з України та інші обмеження. Вони здебільшого стосуються грального бізнесу Росії та України та осіб, які з ним пов’язані.

Previous post Оборонна зустріч із США. Все для того, щоб ми могли активно діяти – Зеленський – новини України, Політика
Next post «це частина глобального тиску на Росію»