Зеленська поділилася особистою історією боротьби із зайвою вагою

Зеленська поділилася особистою історією боротьби із зайвою вагою

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Олена Зеленська

Дружина президента України Володимира Зеленського раніше скинула 10 кг і прийшла до усвідомленого харчування.


 

Перша леді Олена Зеленська відверто розповіла про “особистий шлях” до правильного харчування. Свою історію вона опублікувала в Instagram.


 


Дружина президента зізналася, що не одразу прийшла до усвідомлення, якою важливою є здорове харчування, і дуже про це шкодує.


 


 


 


“Після народження доньки я, як і багато жінок, виявилася дещо важчою та ширшою, ніж раніше. Вирішила, що регулярні заняття спортом швидко виправлять ситуацію, і я знову дивитимуся в дзеркало із задоволенням. Не міняла раціон, їла все, що хотілося. Минув рік… Вправи набридли, мотивація зникла, кілограми – ні”, – зауважила Зеленська.


 


Зрештою впоратися із зайвою вагою їй допоміг консультант зі схуднення.


 


“Жорстка дієта, мінімальні порції, 5-разове харчування, планування раціону на тиждень, нескінченне готування, контейнери із собою. Три місяці муштри – і я задоволена! Мінус 10 на вагах”, – уточнила перша леді.


 


Вона наголосила, що за цей час навчилася пити по півтора літра води щодня, і досі корисна звичка тримає її, але водночас був негативний момент.


 


“На жаль, втративши зайві кілограми, разом із ними я втратила ще дещо. Енергію, тонус, гормональний баланс”, – поділилася Зеленська.


 


Дружина президента наголосила, що після цього нарешті усвідомила, що “в житті все має бути збалансованим”.


 


“Має бути спорт (фізкультура, те, що подобається, що не набридає, дає енергію і заряджає). Має бути раціональне харчування – без виключення якихось продуктів назавжди, повноцінне, розумне”, – заявила вона.


 


Також Олена зазначила, що чоловік її підтримує і їхня сім’я вже 10 років прагне вести здоровий спосіб життя.


 


“Мої правила: не поєдную м’ясо і рибу ні з чим, крім овочів. Якщо хочу кашу чи картоплю – з овочами. Не люблю рибу. Але один-два рази на тиждень обов’язково її їм”, – поділилася перша леді.


 


 


 


 

Previous post Скандал у біатлоні. Підручний звинуватив Бринзака у брехні
Next post Вчені виявили новий тип клітин, що ховаються в організмі людини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *