Найспекотніший Новий рік: прогноз погоди на початок року – новини на УНН

КИЇВ. 28 грудня. УНН. Показники плюсової температури на Новий Рік можуть стати рекордними за період спостереження. У Києві на 1 січня прогнозують температуру до +11 градусів тепла. Про це розповіла синоптик Українського гідрометцентру Наталія Птуха у коментарі УНН.

Цитата

“З сьогоднішнього дня і до перших днів січня у нас буде вітер із південного заходу, тепліше повітря і, відповідно, температурні показники в більшості областей будуть вищими за нуль. Орієнтовно до 5 січня зберігатиметься така тенденція плюсової температури, але потім вона почне знижуватись, і ми наближатисямемо до зимових значень. Однак значних суворих морозів у найближчій перспективі ми не очікуємо”, – повідомила синоптик.

У Києві на 1 січня прогнозується температура +9-11 градусів, яка значно вища за кліматичну норму, каже синоптик. За весь час спостереження найвищим денним максимумом став показник +8,5 градусів. Тому перший день нового року може стати найспекотнішим за всю історію.

Цитата

“В останні та перші дні року по всій Україні переважатиме погода без опадів, можуть бути сонячні прояснення. Лише вночі 1 січня у Північних та Північно-Східних областях подекуди може бути невеликий дощ, подекуди з мокрим снігом. Температурна вдень буде від +8 до +13 градусів. Вночі вона теж буде із показником +. А вже з 2 січня температурні показники будуть у межах 6-11 градусів тепла”, – повідомила синоптик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Карпатах справжня зима: туристів просять не ходити в гори

Previous post Екс-командир ПВК Вагнер Андрій Медведєв втік з Росії і запросив захист у Норвегії – новини на УНН
Next post Саміт МОК залишив у силі санкції щодо російських та білоруських спортсменів. Але їхня участь у міжнародних змаганнях дискутується