Імовірний вступ Польщі у війну, конфлікт між путіним та лукашенком та вихід країн з ЄС: астролог дала приголомшливий прогноз на 2023 рік – новини на УНН

КИЇВ. 24 грудня. УНН. Поліпшення з енергетикою не буде до весни, Польща може вступити у війну на нашому боці, між росією та білорусією назріває конфлікт, а духовна місія України – боротися за незалежність із страшним ворогом, розповіла астролог Наталія Власенко. УНН.

Подробиці

Весна 2023 року буде надзвичайно важливою для України. Наприкінці весни-літа на країну чекають суттєві зміни. Можливі перші переговори з партнерами та навіть тенденція до закінчення війни. “Ми вже пройшли дві дати можливої ​​перемоги. Наступна дата – це весна, травень-червень. Друга дата – це вже листопад 23-го чи весна 24-го. Однак ми 100% переможемо”, – зазначає астролог.

Про ситуацію з енергетикою Наталя сказала таке: “Поки що покращення з енергетикою я не бачу. Будуть ще масовані обстріли до кінця грудня. Зима також буде важкуватою. Проте ближче до весни ситуація вирівняється. А тепер так і буде – будуть проблеми зі світлом”.

Про Росію астролог повідомила, що бачить значні негативні тенденції в країні-агресорі, а також можливість конфлікту між Росією та Білоруссю. А про вторгнення з боку білорусі на територію України Наталя сказала: “Якщо аналізувати натальну карту лукашенка, путіну, інших лідерів, хочеться сказати, що, наприклад, лукашенко не хоче вступати до цієї війни. Так, він дав свої території, проте це все, на що він здатний. Тому що йому дуже страшно, і він сам зараз намагатиметься якось уникнути всіх цих ситуацій”.

Для світу 2023 також не буде легким, а 2024 стане піком тих важливих і складних подій, які відбуватимуться. Певні зміни відбудуться у США, проте найвагомішими будуть зміни саме у країнах Євросоюзу. Астролог прогнозує, що одна чи навіть кілька країн можуть вийти із ЄС. “Є багато показників на те, що вступу України до ЄС 2023-го не буде, але можлива нова коаліція України. Я аналізувала натальну карту Польщі, і мені здається, що вона може розпочати війну на нашому боці як прямий союзник”, – зазначає астролог.

Астролог Наталія також розповіла про натальну карту України: “Вона дуже і дуже складна, однак у нас справді є велика духовна місія – поборотися за свою незалежність та показати всьому світу, що є така країна і що можна протистояти такій великій силі, як Росія. Багато хто каже, що саме з України розпочнеться Третя світова війна, проте це не так. Це Україна стане основою того, щоб її не було”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прогноз від астролога на 2023 рік: про Україну, мир та найщасливіші знаки

Previous post Ракетний удар по Дніпру – як врятувався чоловік, який сигналізував ліхтариком з останнього поверху
Next post Уоллес: Путін, певне, налаштований оптимістично. Очікується тенденція до наступу – новини України, Політика