Наразі «Пункт Незламності» на території Київського КБК в Обухові працює 24/7 – новини на УНН

КИЇВ. 21 грудня. УНН. Власник Київського КБК, австрійська компанія Pulp Mill Holding GmbH, вирішила збільшити час роботи Пункту Незламності на території комбінату: тепер він працює цілодобово. Про це в ексклюзивному коментарі УНН повідомив заступник директора Pulp Mill Holding GmbH Іво Валчев.

Цитата

“Сьогодні я їду з Києва з важким серцем… За ці чотири дні, які я провів в Україні, я побачив війну, „шахедів”, блякають і неймовірну стійкість українців. Переживши на собі чергову брутальну атаку росіян, я зрозумів, що наш „Пункт Незламності“ має працювати цілодобово. Сподіваюся, що таким чином ми допоможемо як обухівцям, так і всім, хто бажає пережити ці важкі для українського народу часи. Австрія з Вами, Україно!”, — повідомив заступник директора Pulp Mill Holding GmbH Іво Валчев.

У прес-службі Київського КБК зазначають: незважаючи на те, що “Пункт Незламності” працює цілодобово, відвідати пункт можна лише до початку комендантської години — 23:00, а залишити його вже після його закінчення о 5:00 ранку.

“У нашому „Пункті Незламності” можна безкоштовно пригоститися теплим чаєм та кавою, відпочити на гофрокроватях, які виробляє Київський КБК та провести за навчанням або роботою стільки часу, скільки потрібно: інтернет, світло, тепло та вода доступна для кожного у необмеженій кількості”, – повідомили на комбінаті.

Нагадаємо

Через проблеми з електропостачанням в Україні та, зокрема, у місті Обухів, з ініціативи австрійської компанії Pulp Mill Holding GmbH, цієї неділі на території Київського КБК було відкрито “Пункт Незламності”.

Додамо

Київський КБК – одне з найбільших підприємств Європи з випуску картонно-паперової продукції зі штатом близько 2,5 тис. осіб. У січні-жовтні 2022 року комбінат випустив продукцію на 5,9 млрд. грн., що на 4,2% менше, ніж за аналогічний період 2021 року.

Previous post Вибори президента в РФ 2024 взагалі якась дурість. Все одно все вирішиться на фронті
Next post “Катастрофічний провал”: грецька опозиція звинуватила уряд у рішенні США продати винищувачі Туреччини – новини на УНН