“Злощасні яйця”: Вениславський заявив про перекручування фактів у розслідуванні щодо закупівлі харчування Міноборони – новини на УНН

КИЇВ. 23 січня. УНН. У розслідуванні щодо нібито завищених цін на продукти у закупівлі Міноборони мало місце спотворення фактів. Про це за підсумками засідання оборонного Комітету ВР розповів нардеп Федір Веніславський. УНН.

Подробиці

За словами народного обранця, на засіданні комітету були присутні міністр оборони Олексій Рєзніков та його заступник В’ячеслав Шаповалов. Після їхньої доповіді стало зрозуміло, що опублікована у ЗМІ інформація була спотворена.

Цитата

“Судячи з тієї інформації, яку надали членам комітету, має місце певне спотворення та перекручування фактів у інформації, що була оприлюднена у ЗМІ. Справа в тому, що Міністерство не закуповує продукти харчування, воно закуповує послуги із забезпечення харчування військовослужбовців”, – наголосив Веніславський.

Нардеп розповів, що члени оборонного комітету планують поїхати на склади та виробничі бази компанії-постачальника, щоб переконатися, що вона не є фіктивною. Водночас, на комітеті Тимчасову слідчу комісію через скандал у ЗМІ не створювали.

“Відповіді були надані. Наскільки вони переконливі – для себе ще з’ясовуватимемо. Але загалом по кейсу про ці злощасні яйця зрозуміло, що там не так, як здавалося все”, – додав нардеп.

Нагадаємо

Раніше міністр оборони України Олексій Резніков оприлюднив пропозицію щодо створення Тимчасової слідчої комісії для перевірки закупівель харчування для військових.

Previous post лаврів вдруге за півроку прибув із візитом до союзної Південної Африки – новини на УНН
Next post все, що відомо про скандал — Укрaїнa — tsn.ua