“Якби щось було не так, повірте, я б це питання порушив”: підполковник ЗСУ розповів про харчування військових – новини на УНН

КИЇВ. 26 січня. УНН. Якби військові мали реальні проблеми з їжею на фронті, то це питання було б відразу оприлюднені самими ж солдатами. Про це у коментарі УНН розповів підполковник ЗСУ Ігор Сєрков.

Цитата

“Питань немає, це я чисто за своїм підрозділом говорю. Якби щось було не так, повірте, я б це питання порушив. Голодних об’єктивно немає, меню дуже різноманітне. У їжі бійців теж ніхто не обмежує, якщо не наївся, то йдеш і береш другу порцію, ніхто тебе за руку не візьме і нічого не відбере”, – повідомив підполковник ЗСУ.

Подробиці

Сєрков розповів журналісту, що зовсім недавно повернувся з обіду і може розповісти, чим за фактом сьогодні годували військових.

“У нас все чудово – я півгодини як з обіду, у нас і мандарини, і апельсини, і гранати, і картопля, і м’ясо, і печінка. Сніданок також був хороший, порції нормальні, бійці наїдаються, жодних нарікань немає”, – розповів він.

Раніше про те, що бійці ЗСУ повністю забезпечені харчуванням належної якості, заявив Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний. На думку міністра оборони Олексія Резнікова, харчування в армії реалізовується успішно завдяки подоланню монополії постачальників, яка була присутня раніше.

Нагадаємо

Раніше економіст Андрій Новак заявив, що в договорах Міноборони на добове харчування одного бійця закладено занижену вартість продуктів, оскільки насправді нагодувати людину за 145 гривень на день дуже складно. На думку Новака, постачальники готові надавати такі послуги за мінімальної маржі лише за рахунок великих обсягів поставок продукції.

Previous post Якби не героїчна оборона України, вздовж нашого кордону були б росіяни.
Next post Кулеба про ракетні удари Росії по Одещині