Відповідальний за збройові контракти Міноборони Олександр Лієв заявив про готовність публічно пройти повторну перевірку на поліграфі – новини на УНН

КИЇВ. 1 лютого. УНН. В.в.о. керівника департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міноборони України Олександр Лієв готовий публічно пройти повторну перевірку на поліграфі. Про це він заявив в ексклюзивному коментарі УНН.

Лієв зазначив, що інформацію, яку розповсюджують у ЗМІ, вже не вперше намагаються використати. Він також додав, що минулого року за власною ініціативою проходив перевірку на поліграфі.

“Цей дивний набір інформації вже не вперше намагаються використати. Насправді, щоб не було подібних інсинуацій, я ще минулого року з власної ініціативи звернувся до міністра оборони із проханням пройти перевірку на поліграфі. Міністр звернувся до СБУ і згодом мене запросили до їхнього головного офісу. Дослідження в кабінеті психологічних експертиз тривало 4,5 години, стосувалося державної таємниці, зв’язків із різними іноземними громадянами та спецслужбами та корупційних ризиків. Після дослідження мені повідомили, що до СБУ претензій до мене не мають.

Для того, щоб усі викривачі нарешті перестали маніпулювати та шукати чорну кішку у темній кімнаті, я готовий публічно, перед усіма бажаючими пройти повторне дослідження на поліграфі. І одразу даю дозвіл на оприлюднення результатів.

Водночас пропоную всім правдошукачам, яким вистачить сміливості, також пройти поліграф та довести свою незаангажованість”, – заявив Олександр Лієв.

Previous post 30 тис. грн військовим: змінюється підхід до виплат додаткової винагороди – новини на УНН
Next post з якими хворобами не беруть до армії — tsn.ua