Все може зіпсувати зайва емоційність: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень 6-12 лютого – новини на УНН

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Більшості знаків Зодіаку в період з 6 по 12 лютого буде супроводжувати успіх, але все можна зіпсувати зайвою емоційністю або поганим настроєм. Професійний астролог Ксенія Базиленко склала ексклюзивний прогноз для читачів УНН.

ОВЕН

Для Овна цей тиждень буде активним і сповненим великих можливостей, починаючи з реалізації масштабних планів, укладання угод та вирішення важливих завдань до зустрічей з друзями та прекрасного дозвілля. Гарний час для будь-яких покупок, особливо автомобіля. У середині тижня емоції будуть на межі, не нашкодьте собі та оточуючим.

ТЕЛЕЦЬ

Для Тельця цей тиждень може принести чудові фінансові можливості. Втілюйте у життя всі свої бізнес-плани! Успіх у кар’єрі, можливості знайти нову роботу, професійне зростання. Складнощі можуть бути лише в особистих стосунках у першій половині тижня. Можливі подорожі за кордон. На вихідних ви можете чудово провести час із друзями.

БЛИЗНЮКИ

Тиждень принесе вам безліч хороших та вигідних для вас зустрічей. Великі можливості у будь-яких починаннях. Сміливо втілюйте все задумане вами життя. У середині тижня велике емоційне навантаження може призвести до помилок у справах. Ви отримаєте довгоочікувані документи, що стосуються питань еміграції або роботи з іноземцями. У вихідні відпочиньте з друзями.

РАК

Раки мають досить спокійний тиждень. Успіх може супроводжувати скрізь, особливо в далеких поїздках та в роботі з іноземцями. Можуть бути успішні інвестиції. Можливе кар’єрне зростання та вдалі пропозиції щодо роботи. Але на початку тижня можливі труднощі у спілкуванні, конфлікти, у середині – складності у спілкуванні з родичами.

ЛЕВ

Відкриваються великі можливості, кар’єрне зростання, вдала зміна роботи. Можуть з’явитись нові друзі з-за кордону. Вдалі дальні поїздки. Але початок тижня може бути дуже емоційним, і це може призвести до конфліктів і небезпек на дорогах.

ДІВА

Дівам цей тиждень принесе велику удачу в особистих стосунках. Прекрасний час для весіль та пропозицій, велика ймовірність зустріти своє кохання. Успіх для творчих Дів. Також ви можете робити великі покупки, інвестувати у проекти. 9 лютого великий успіх у зустрічах та щодо важливих документів. Але середина тижня буде емоційно складною, що може призвести до великих скандалів із близькими людьми.

ТЕРЕЗИ

Присвятіть свій тиждень рідним та близьким. Успіх супроводжуватиме придбання нерухомості, гарний час для початку ремонту. Так само це чудовий період для особистих стосунків: ви можете зустріти своє кохання або покращити стосунки у шлюбі, де ви зможете повністю спиратися на свою другу половинку. На вихідних варто відпочити, стежте за своїми емоціями, ви можете все зіпсувати поганим настроєм.

СКОРПІОН

Ви отримаєте на цьому тижні дуже важливу інформацію, яка може змінити ваше життя. Хороший період навчання. Можлива купівля-продаж нерухомості. Також на цьому тижні ви можете зустріти своє кохання.

СТРІЛЕЦЬ

Великий успіх у фінансах, але не йдіть на авантюри. Гарний тиждень для планування майбутнього. Можливі зустрічі із родичами, вирішення житлових питань. Уникайте сварок із друзями.

КОЗЕРІГ

Тиждень буде дуже значущий. Ви можете взяти участь у великих соціальних заходах. До вас можуть прийти чудові ідеї або інформація, яка докорінно змінить ваше життя. Особливо це працюватиме з Козерогами, які народилися з 15-20 січня, – не проґавте свій шанс. До кінця тижня ви відчуєте велику втому. Постарайтеся не псувати настрій собі та іншим. Відпочиньте.

ВОДОЛІЇ

Цей тиждень буде досить непростим, доведеться багато в собі міняти. Важливо, щоб ви ретельно все планували і надходили обдумано та злагоджено. Тільки тоді на вас чекатиме успіх. Використовуйте свою комунікабельність та вміння розташовувати людей до себе. Успіх у питаннях з фінансами – на вас може чекати справжній подарунок долі. Найбільше напруження ви відчуєте на початку тижня. Постарайтеся не зірватись на своїх близьких та довести важливі справи до кінця.

РИБИ

Тиждень буде спокійним і гармонійним. Саме час розкривати свій внутрішній потенціал. Добре для Риб, які займаються творчістю, психологією та духовними практиками. У фінансах на вас чекає успіх. Тиждень принесе вам нових цікавих друзів. У середині тижня стежте за своїми емоціями. Через негативний настрій ви можете пропустити все найкраще.

Previous post Юлія Саніна розповіла про горе у родині та показалася з мамою у Барселоні: фото
Next post Шмигаль доручив протягом доби завезти до міста потужні генератори — Укрaїнa — tsn.ua