Дар’я Трепова затримана у справі про вбивство Владлена Татарського в Санкт-Петербурзі – СК РФ – новини України, Світ

Росіянка Дар’я Трепова, яку російські силовики призначили “підозрюваною” у ліквідації пропагандиста-колаборанта з Макіївки Максима “Владлена Татарського” Фоміна, нібито затримано. Про це повідомили російські ЗМІ із посиланням на Слідчий комітет РФ.

2 квітня 2023 року у Санкт-Петербурзі стався вибух у кафе Street Food Bar №1 на Університетській набережній, де проходив “творчий вечір” колаборанта. “Z-військора” було вбито. За версією росіян, вибухнула статуетка, подарована Фоміном 26-річною Треповою. Вранці 3 квітня її було оголошено в розшук.

Російські ЗМІ раніше повідомляли, що Трепова начебто орендувала квартиру неподалік місця розташування кафе Street Food Bar №1.

Фонтанка з посиланням на власні джерела пише, що жінку “затримали на орендованій квартирі”.

Через 10 хвилин канал був доповнений повідомленням про те, що Трепова була нібито затримана у квартирі “знайомого її чоловіка”.

Російські Telegram-канали пишуть, що у проміжку між вибухом у кафе та затриманням жінка змінила зачіску, обрізавши волосся на 10-15 сантиметрів.

Фото: BAZA

На першому фото Трепова (ліворуч) знаходиться у кафе на “творчому вечорі” Фоміна.

Фото: BAZA

Друге фото зроблено після затримання.

Силовики окупантів уже заявили, що підрив “спланований спецслужбами України із залученням агентів із ФБК” (громадська організація опозиційного режиму ув’язненого політика Олексія Навального, заборонена у путінській Росії).

  • 14 березня 2023 року в тимчасово окупованій Новій Каховці за допомогою саморобного вибухового пристрою намагалися ліквідувати колаборанта, який займав керівну посаду в окупаційній адміністрації міста.

Мілана Головань

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post Влада РФ повідомила про затримання підозрюваної в організації вибуху в Санкт-Петербурзі
Next post Маск розлютився – з New York Times зняли синю позначку у Twitter – новини України,