Українські воїни збили ворожий розвідувальний БпЛА на південному напрямку — tsn.ua

У Чорному морі росіяни змінили надводний ракетоносій на підводний, чим вдвічі зменшили потенційний залп “Калібрів”.

Українські захисники на південному напрямку збили безпілотник-розвідник типу “Мерлін”. Також авіацією ЗСУ здійснила два удари по зосередженню ворожих сил та засобів, внаслідок чого ліквідовані дев’ять окупантів, крупнокаліберна артустановка, чотири одиниці автотехніки і

три спостережні пункти.

Про це інформуєє речник ОК “південь” Владислав Назаров.

“У Чорному морі ворог змінив надводний ракетоносій на підводний, тим самим вдвічі зменшивши потенційний залп “Калібрів”, наразі їх чотири.

Все корабельне угруповання з десяти одиниць маневрує в ракетобезпечному для себе районі – між південно-східним узбережжям Криму та Новоросійськом”, – йдеться в повідомленні.

Окупанти продовжують обстріли цивільного населення, застосовуючи терористичну тактику в вигляді атак приватних територій, медичних працівників біля спеціавтівок, лікарень та інших об’єктів соціальної інфраструктури. Загарбники застосовують артилерію, керовані авіаційні бомби та дрони з розривними гранатами, які свідомо спрямовує саме на скупчення людей. На південному напрямку двоє медичних працівників, які поспішали на допомогу пораненим, тяжко поранені.

Раніше ми повідомляли, що під Києвом у Бориспільському районі виявили залишки ворожого безпілотника.

Читайте також:

Previous post Дефіцит бюджету РФ сягнув майже 30 млрд доларів
Next post Повідомлено про підозру колишньому кінологу Херсонського СІЗО