Дантес ніжно привітав Кацуріну з 28-річчям і показав рідкісне фото разом: Я тебе кохаю: фото

Шоумен показав сонячне фото разом зі своєю обраницею.

Український шоумен Володимир Дантес поділився рідкісним фото зі своєю обраницею, бізнесвумен Дашею Кацуріною.

На сторінці в Instagram ведучий та музикант розмістив сонячний знімок, на якому ніжно обіймає свою дівчину. Світлиною Дантес поділився з особливого приводу. Сьогодні, 28 квітня, Кацуріна святкує день народження – Даші виповнюється 28 років.

Під спільним знімком Володимир залишив приємні вітальні слова своїй другій половинці і зізнався їй у коханні:

“Дашо, з днем народження. У нас майже нема спільних світлин. Це селфі зроблено влітку, коли ти поїхала зі мною вперше на концерт. І як ти знаєш, разом ми дуже погано фотографуємось. Але в цьому і є якась наша особливість… у нас немає часу на це. Ми намагаємось насолодитись одне одним і прожити ці хвилини якомога якісніше. Я тебе сильно кохаю. P.S. Бажаю спільних фото зі мною”, – написав Дантес.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна / Фото: instagram.com/vladimirdantes

Шанувальники пари долучилися до привітань а також згадали, що днями ексдружина Дантеса Надя Дорофєєва запостила інтимне фото, де з бойфрендом Мішею Кацуріним торкаються язиками: “Як добре, що не облизуєте одне одного. Щастя вам”, “Які класні і справжні! З днем народження Даші”, “Нарешті видно, що Вова щасливий, а не зморений стосунками”, “такі схожі”.

Нагадаємо, місяць тому Володимир Дантес заступився за свою ексдружинуспівачку Надю Дорофєєву, яка наразі перебуває у стосунках з ресторатором Мішею Кацуріним.

Читайте також:

Previous post Україна передала МКЧХ список з іменами 19 тисяч викрадених Росією українських дітей – Мезенцева
Next post Тіна Кароль випустила кліп на пісню HONEY & МЕД — відео, реакція мережі