Зеленський озвучив власний рецепт перемоги над РФ — Політика — tsn.ua

Президент України Володимир Зеленський розповів власний погляд на перемогу України над Росією та подальше існування з ворогом.

Війна – наче “пиріг” з Російською Федерацією.

Про це лідер української нації Володимир Зеленський розповів в інтерв’ю журналісту Дмитру Комарову у спецпроєкті “Рік. За кадром”, яке було записане восени 2022 року

“Ми не можемо її з’їсти – рот порвеш, велика держава і велика за обсягом. Цю біду проковтнути складно, треба розділити війну на шматочки, і це перемоги, одна за одною, іноді паралельні, але здебільшого вони йдуть одна за одною, послідовно», – зауважив український лідер.

“Для нас перемога – територія, яка конкретно під захистом гарантій світової безпеки. НАТО або інші безпекові гарантії», – додав український президент.

“Наше завдання показати, що ми нікуди не дінемося (від сусідства з РФ – ред.) і станемо міцнішими, ніж були. У нас просто нема іншого виходу. Нам просто треба бути міцнішими, ніж ми були. Також потрібно зробити все можливе, щоби послабити Російську Федерацію. Треба відстояти свою землю, деокупувати свою Україну. Це вже буде крок для послаблення сусіда», – резюмував глава української держави.

Також Володимир Зеленський розповів про своїх батьків: де вони перебувають та що йому кажуть. Зеленський зізнався, що батьки за нього переживають, вони стежать за ситуацією в країні та вірять у нашу перемогу.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Телеграма та Viber.

Previous post Меркель закликала до дебатів щодо закінчення вйни в Україні
Next post Україна в НАТО — Резніков зробив важливу заяву