Лукашенко – стан здоров’я диктатора раптово погіршився – опозиція

Лікарі оцінили стан білоруського “бульба-фюрера” як критичний

Через кілька годин після “кіберпохорону” самопроголошеного президента білорусі Олександра Лукашенка його дійсно госпіталізували під час перебування у столиці країни-агресора москві.

Про це у своєму Twitter повідомив один із лідерів білоруської опозиції, дипломат та політемігрант Валерій Цепкало.

“Лукашенко після зустрічі з путіним за зачиненими дверима терміново був доставлений до центральної клінічної лікарні москви, де зараз і знаходиться. На виведення його зі стану, оціненого лікарями як критичний, були направлені кращі фахівці. Було проведено промивання крові, стан лукашенка визнано нетранспортабельним” зазначив політик.

За словами Цепкало, організовані заходи щодо порятунку Лукашенка “мають на меті відвести спекуляції про можливу участь кремля в його отруєнні”.

Як зазначає білоруський опозиціонер, медики попереджають про можливі рецидиви.

У коментарях до посту читачі знову висміюють легітимність лукашенка і пророкують йому та його кремлівському візаві спільне майбутнє у вигляді шибениці (після суду в Гаазі).

Нагадаємо, що під час поїздки на так званий “парад Перемоги” 9 травня до Москви самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко вразив своїм болючим виглядом, що викликало низку питань у його співгромадян, особливо опозиціонерів. Судячи з профілю лікарів, які відвідували його після повернення до Мінська, у нього виникли серйозні проблеми з ендокринною системою та серцем. Що спричинило різке погіршення його стану, не повідомляється.

Проте кривавий кремлівський диктатор путін знайшов новий аргумент для втягування лукашенка у війну, тому результат життя обох у вигляді суду в Гаазі і потім шибениці, схоже, таки цілком може здійснитися.

Previous post У Міноборони прокоментували останні вимоги Росії щодо завершення війни
Next post Таліби атакували прикордонний пункт Ірану