США та Європа мають скласти списки всіх публічних російських негідників, які підтримують агресію проти України. Потрібно закрити їм в’їзд і відібрати всю власність за кордоном

Гордон розповів, що цього тижня прочитав розслідування про таємну родину російського пропагандиста Володимира Соловйова, який має позашлюбних дітей – громадяни США, а також побачив фотографію російського артиста Філіпа Кіркорова у Парижі, і це його обурило.

“Це опудало [Соловьев] кляне американців на чому світ стоїть, а виявилося, у нього поза шлюбом двоє дітей від громадянки Сполучених Штатів, патріотки Росії [бывшей баскетболистки Светланы] Абросімова. І ці діти є громадянами Сполучених Штатів! Ну мені дозволено мати дітей – громадян США, тому що я все життя говорю, що я люблю США, вважаю Америку найкращою країною світу. Вона має недоліки, і чимало, але краще, ніж США, у світі з країн поки що не придумано нічого. Але Соловйов а ненавидить Америку, як він декларує!” – сказав Гордон.

Журналіст зазначив, що в цілому йому нецікаве особисте життя Соловйова, але він обурений.двуличністю цього собаки”.

“Він лохам російським розповідає, що “Америка – це погано, що це піндоси, а наша Росія – клас”. І вони під впливом його оповідань так думати починають і йдуть вбивати українців! Ось що найстрашніше. Це він розповідає, а тим часом він туди [в США] із задоволенням літає, проводить там час та робить дітей, які стають громадянами США. Це розуму незбагненно!” – Заявив журналіст.

Говорячи про Кіркорова, Гордон зазначив, що взагалі не зрозумів, що “цей йолоп” робить у Франції.

“Треба США, європейським країнам вживати більш серйозних заходів проти цих двоособистих негідників. Я вважаю, що відповідні структури західних країн мають за допомогою України скласти списки всіх публічних. росіян діячів – письменників, художників, артистів, спортсменів тощо, які підтримують агресію Росії проти України, які висловлюються на цю тему, які активізують. Туди мають увійти і хокеїсти, які грають у Штатах досі, і артисти на кшталт Кіркорова, і письменники на кшталт [Захара] Прилепіна, і пропагандисти типу Соловйова… Потрібно закрити їм в’їзд у ці країни і відібрати всю власність за кордоном”.

Він зазначив, що західні країни мають показати діячам, які підтримали Путіна: не можна з одного боку критикувати Захід і водночас користуватися всіма його благами.

“А ви як хотіли? Ви хотіли їх поливати [и при этом] мати там власність, наживатись на цьому? Так не буває! Однією дупою на двох стільцях всидіти тут неможливо. Будьте послідовними до кінця! Якщо Америка це погано, забрати все, що є в Америці. Кіркоров має в Америці власність? Забрати! [Российский актер и стриптизер Сергей Глушко] Тарзан с [певицей Наташей] Корольової мають власність в Америці? Забрати! Хто ще має – забрати. На користь України. Ось так треба чинити”, – Запропонував журналіст.

ВІДЕО

Відео: Дмитро Гордон / YouTube

контекст:

Після Напади РФ на Україну в 2014 році країни Заходу ввели проти Росії кілька пакетів санкцій. У 2022 році, коли Росія розпочала повномасштабну війну, обмеження значно розширили. Під них, зокрема, потрапили Путін, члени його родини та оточення, інші високопоставлені російські чиновники, силовики, великі бізнесмени.

У списках санкцій є й деякі публічні діячі, які підтримують політику Путіна, зокрема, пропагандисти. Наприклад, Соловйов перебуває під санкціями ЄС, Великобританії, Канади, Швейцарії, Австралії, Японії, Нової Зеландії та України. У рішенні ЄС наголошувалося, що він відомий своїм “вкрай ворожим ставленням до України”, звеличенням російського уряду і що своїми діями він підриває територіальну цілісність, суверенітет та незалежність України. Після повномасштабного вторгнення Росії італійська влада заарештувала активи пропагандиста (йому та його сім’ї належать три вілли та частина ще однієї вілли в Італії).

Проти Кіркорова санкції запровадила лише Україна.

Previous post Як покращити роботу домашнього Wi-Fi — корисні поради
Next post Нідерланди, швидше за все, передадуть Україні винищувачі F-16 після навчання українських пілотів – Bloomberg