Жінка заробляє тисячі доларів на тиждень, продаючи свою слину

Втім, не усі рідні підтримують її “роботу”.

Британська студентка-медикиня кинула навчання та відклала роботу, оскільки тепер вона заробляє тисячі доларів на тиждень, досить цікаво змінивши кар’єру.

Про це пише ladbible.com.

Попри те, що cтудентка з Манчестера Латіша Джонс мріяла закінчити університет та стати лікаркою, у її житті стався невеликий поворот, коли вона зіткнулася з грошовими проблемами.

Дівчина мала борг у розмірі 13 585 доларів США, тому почала продавати виділення свого тіла людям в Інтернеті. Вона вважає, що це набагато простіше, ніж роздягнутися на OnlyFans.

“Все почалося завдяки щасливому випадку, і тепер я займаюся цим вже чотири роки”, — сказала 22-річна дівчина.

Коли вона отримала перше в історії замовлення на банку власної слини, вона зрозуміла, що у грі з продажу контенту є щось більше, ніж здається на перший погляд.

“Спочатку я думала, що це жарт і що це не може бути серйозно, поки не зрозуміла, що це так”, – сказала вона. “Я погодилася та попросила 370 доларів. Я не могла повірити, як це було просто”.

Латіша Джонс / Фото: ladbible.com

У неї були люди, які просили простирадла після того, як вона спала на них протягом тижня, спортивний одяг, який справді спітнілий, воду для ванни, зубні щітки та слину від зубної пасти.

“Все, що ви можете придумати, люди хочуть цього”, – сказала вона. “Слина популярна, і я робитиму це декілька разів на тиждень. Я не продаю свою слину всього за 308 доларів США. Я оцінюю її за кожним покупцем — якщо я знаю, що вони заплатять багато, я братиму більше. Я веду переговори, але не продаю дешевше за 247 доларів. Максимум, що я заробила на слині 1852 долари США. Я знала, що цей хлопець має гроші, і він був щасливий їх заплатити”, — сказала вона.

Тепер Джонс змогла залишити свою роботу в супермаркеті та університет. Вона виплатила борги своєї матері, свої власні, і навіть купила нового коня для сестри і живе розкішним життям завдяки банку слини.

Латіша Джонс / Фото: ladbible.com

Попри те, що лише за тиждень вона заробляє понад 6000 доларів, її мама не підтримує заняття доньки.

“Всі навколо мене справді підтримують. Усі сміються з цього. Єдина людина, з якою я зараз не розмовляю через свою роботу, це моя мама. У мене все одно ніколи не було з нею хороших стосунків”, – сказала вона. “Проте мій хлопець дійсно мене підтримує, і моїй сестрі-близнючці це теж подобається”.

Нагадаємо, жінка витратила понад $120 тисяч на свою зовнішність і застерегла від однієї “жахливої” процедури. Вона поділилася досвідом видалення букального жиру.

Читайте також:

Previous post У Києві лунають вибухи, влада повідомила про роботу ППО
Next post Анекдоти про пенсіонерів, приколи та жарти про пенсію